Skip to main content

Billetter til Ridehuset

Akershus Festning, 0150 OSLO, Norge

Få veibeskrivelse(Opens in new tab)

0 Kommende arrangementer

Beklager, men vi kunne ikke finne noen arrangementer

Informasjon om spillestedet

RIDEHUSET

Informasjon
Det er lenge siden en hest travet rundt i Ridehuset på Akershus festning. Etter omfattende restaurering og ombygging, er Ridehuset nå permanent øvelses- og konsertlokale for Forsvarets stabsmusikkorps. Huset har på kort tid blitt kjent som en av Oslos hyggeligste og beste konsertarenaer. Den har en glimrende akustikk, utført av samme akustikerne som for Den Norske Opera. Høsten 2007 har bl.a. Oslo Filharmonien, Oslo Sinfonietta, Oslo Strykekvartett og Det Norske Kammerorkester inntatt huset.

Ridehuset er en del av Akershus festning. Det ligger i Kirkegata ved hovedporten til nedre festning. Publikumsinngangen for konserter ligger rett innenfor hovedporten og til høyre.
Ridehuset er lett tilgjengelig for brukere av hovedstadens kollektivtransport. Med beliggenhet midt i Oslo sentrum, er Ridehuset bare 10 minutters gange fra Oslo S og Stortinget T-banestasjon, samt 4 minutter fra holdeplassen Kirkegata til trikkene 12, 13 og 19. For de som kjører bil tilbyr vi gratis parkering til vårt publikum på konsertkveldene.
Kontaktinformasjon:
Forsvarets stabsmusikkorps
Oslo Mil/Akershus
0015 Oslo
Telefon: 2309 2320/901 78 722
Telefaks: 2309 3301