Skip to main content

Billetter til Oslo Nye Teater

Rosenkrantzgt. 10, 0159 OSLO, Norge

Få veibeskrivelse(Opens in new tab)

37 Kommende arrangementer

Viser 20 av 37 arrangementer

Informasjon om spillestedet

Kontakt oss

Adresse: Rosenkrantzgt. 10, Oslo.
Tlf Oslo Nye billettkontor: 22 34 86 80.
Åpningstider billettluke:
man. 11:00 - 16:00
tir. - fre. 09:00 -20:00
lør. 11:00 - 18:00
e-post: salg@oslonye.no

Rabatter

Grupperabatt: ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi kan sende deg billettene kostnadsfritt i posten ved kjøp av 10 billetter eller fler. Dette må avtales ved bestilling. Honnørrabatt: for pensjonister og trygdede.
Annen rabatt: skoleelever, studenter og vernepliktige. NB: Opplys om rabatt ved billettbestilling. Gjelder ikke barne-og familieforestillinger.

Cafescenen og Gjestespill

Caféscenen på Centralteatret viser forestillinger i det lille formatet, av kunstnere utenfor Oslo Nye og husets egne krefter. Intimitet og atmosfære er to stikkord som har gjort denne scenen populær. Følg med på våre hjemmesider eller i dagspressen for informasjon om denne scenen og gjestespill for øvrig.

Annet

Vi har IR-anlegg for hørselshemmede. Kontakt garderobepersonalet ved ankomst.For rullestolbrukere har vi spesielle plasser. Både Hovedscenen og Centralteatret har rullestolheis og handikaptoalett. NB: Husk å opplyse om rullestolbruk ved billettbestilling. Bli teaterkontakt på din arbeidsplass. Teaterkontakten får tilsendt informasjon og blir invitert til prøveforestillinger og informasjonsmøter, besørger gruppebestillinger og fungerer som bindeledd mellom Oslo Nye og firmaets ansatte.
Kontakt salgskontoret på tlf. 22 34 86 86, salg@oslonye.no eller faks 22 34 86 88.

TicketFast: fristen for å kjøpe TF(print billett hjemme) er 1 time før forestilling på utvalgte forestillinger.

Restaurant

Drikke til pausen kan bestilles i barene før forestilling eller på forhånd.
Dersom man ønsker å la forestillingen inngå som en del av et større eller mindre arrangement, kan vi i samarbeid med vår restauratør arrangere bespisning av inntil 250 personer i teatrets lokaler. Det kan serveres kanapéer, snitter, soupetallerken og koldtbord. Etter bespisning kan man ha dans til valgfri musikk, og barene kan holdes åpne til kl. 01:30. Vennligst kontakt salgsavdelingen på tlf. 22 34 86 86 hvis dette er av interesse.