1. Hjem
  2. Musikkflekken
Musikkflekken

Musikkflekken Billetter

Brambanisvei 2, SANDVIKA, 1337, Norge

Få veibeskrivelse

Ingen arrangementer funnet

Beklager, men vi kunne ikke finne noen arrangementer

Informasjon om spillestedet

Musikkflekken

Årets Helårsarrangør i Norge 2014!

Musikkflekken er den eneste, beste og største klubbscenen i Asker og Bærum. Med en minnerik historie som strekker seg helt tilbake til 1986, er scenen også en av landets mest tradisjonsrike. Flekken, som klubben kalles på folkemunne, var en av de heteste jazzscenene i Nord-Europa på tidlig 90-tall, og har gjennom årene huset rubbel og bit av norske artister samt mange internasjonale storheter. I tillegg har klubben alltid vært den viktigste utviklings- og showcase-arenaen for nye talenter i Asker og Bærum.

Toothfairy Live AS tok over driften av Musikkflekken i september 2013, og har som mål å utvikle scenen både som en tilbyder av kvalitetsmusikk til unge mennesker, og som et utleielokale på dagtid og kveldstid med høy kvalitet og kompetanse på alle komponentene i ulike typer arrangementer.

Andre sentrale arrangører og aktører på Musikkflekken er bla. Sandvika Rock & Metal Club, Sandvika Scene, Bærum RockLab, Skiltverkstedet, Julerock, Prime Time Orchestra, Freshtea og Sandvika Storband, samt en lang rekke lokale artister og ildsjeler.

De fleste av konsertene hos oss har fri aldersgrense. I noen tilfeller krever vi en vergekontrakt dersom vedkommende er U18 og ønsker å dra på en konsert uten fri alder. Dette vil evt. være spesifisert på konsertinfo. Vergekontrakt kan lastes ned her.

Kapasiteten på Flekken er 350 stående og ca 135 sittende, med mulighet for ulike kombinasjoner.

For alle spørsmål, ta kontakt med post@musikkflekken.no
Les mer om Musikkflekken her