Skip to main content
Larvik Golf Arena

Billetter til Larvik Golf Arena

Stavernsveien 232, 3267 LARVIK, Norge

Få veibeskrivelse(Opens in new tab)

1 Kommende arrangementer

Norge

1 Arrangementer

Informasjon om spillestedet

Stavernfestivalen

TIL LARVIK GOLF ARENA

Larvik Golf Arena ligger ca. 4 kilometer fra Stavern sentrum og ca. 2 kilometer fra Larvik sentrum. Til festivalområdet går det gang- og sykkelsti fra både Stavern og Larvik. Fra Larvik sentrum og Larvik togstasjon går det buss til Larvik Golf Arena ca. hver halvtime, og reisen tar ca. 5 minutter. Fra Stavern sentrum går det buss til Larvik Golf Arena ca. hver halvtime, og reisen tar ca. 10 minutter. For informasjon om buss, se www.vkt.no.

Nattbuss: Hver festivaldag vil det bli satt opp nattbuss til Larvik sentrum, Stavern sentrum og Brunlanes.

Rullestolbrukere: På området anbefaler Norges Handikap Forbund bruk av el-stol. Festivalområdet er ikke egnet for annen type rullestol! Handikap-toalett finnes inne på festivalområdet.

Ledsager: Den som skal ha med ledsager, må fremvise ledsagerbevis for at ledsager skal få fri entré. NB! Begrenset antall plasser! Har du spørsmål kontakt oss på e-post eller telefon 948 93 136.

Åpningstider: Oppdatert informasjon vil komme senere.

Lyd og bilde: Opptaksutstyr for lyd og bilde, inkludert fotokamera/kompaktkamera, er ikke tillatt. Pressefotografer må ha særskilt tillatelse. Mobiltelefoner med kamera er lovlig å ta med inn.

Barn på festival: Det er du som forelder/foresatt som er ansvarlig for barna når du tar dem med på Stavernfestivalen. Når du du har med barn på festival, anmoder vi deg til å avstå fra alkohol. Vi anbefaler at du holder barna nær deg og i fornuftig avstand fra scenene etter kl. 21:00, da det blir større press foran scenene på kveldstid.

Mat og drikke: Medbrakt mat og drikke er ikke tillatt på festivalområdet. Unntaket er barnemat til de aller minste festivaldeltagerne. På festivalområdet selges nemlig mat for enhver smak; wok, pizza, hamburgere, pølser, vegetarmat, frukt og grønt med mer.

Paraplyforbud: Vi håper selvsagt på solskinn, men skulle det blir fare for regn bør du ta med deg en regnfrakk. Av sikkerhetsmessige grunner tillates ikke paraply. Du kan få kjøpt regnponcho inne på området.

Kjæledyr: Kjæledyr er ikke tillatt inne på festivalområdet.

Beskytt hørselen din: Det er viktig å beskytte hørselen! Vil du vite mer om beskyttelse av hørselen din? Besøk www.ørepropper.no.

Påbudt med godt humør: Festival skal være lystbetont. Noen regler må man imidlertid ha for å bevare sikkerheten til festivaldeltakerne, som nevnt ovenfor. På Stavernfestivalen er det dessuten påbudt med godt humør, derfor har vi også Kardemommeloven i våre festivalregler: "Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og for øvrig kan man gjøre hva man vil". God festival! :)