Skip to main content

Billetter til Kongsberg Jazzfestival

Kirketorget, 3616 KONGSBERG, Norge

Få veibeskrivelse(Opens in new tab)

7 Kommende arrangementer

Viser 7 av 7 arrangementer

Informasjon om spillestedet

Informasjon

Aldersgrenser
Kongsberg Jazzfestival ønsker å være en åpen og inkluderende festival, også for de som er under 18. Det er 18-årsgrense på alle konsertscener med servering; Quality Grand Hotel, Gamle Norge, Energimølla og Christians kjeller, i tillegg til hovedkonsertene på Kirketorget på kveldstid. Ellers er det fri aldersgrense.

Vil du ha med deg barn på konsert, er det bare hyggelig hvis artist, spillested og musikk er ”barnevennlig”. Er du i tvil, ta gjerne kontakt med oss. På grunn av kapasitetshensyn må barn kjøpe egen billett på lik linje som voksne, men barn under 3 år kommer inn gratis på våre ordinære arrangementer (ikke Barnivalarrangementer)

Billetter
FØR festivalen får du kjøpt billetter via Ticketmaster på www.ticketmaster.no eller per tlf 815 33 133. Du kan også kjøpe billetter på Narvesen og 7 Eleven.

UNDER festivalen får du kjøpt billetter i våre utsalgssteder i Festivalgata og på Kirketorget, i tillegg til gjennom Billettservice.

Parkering
Vi oppfordrer alle til å reise kollektivt eller å gå/sykle. Må du ha med deg bil finnes det en rekke parkeringsplasser i sentrum: blant andre Knutepunktet (Jernbanestasjonen, innkjøring Baneveien), 2 p-kjellere i 17. maigata og p-plass i Skauløkka parkeringshus.

Festivalgata
Festivalgata heter egentlig Christian Augusts gate og ligger mellom Quality Hotel Grand og Kongsberg bibliotek. Under festivalen forvandles Christian Augusts gate fra en vanlig gate til å bli hjertet i festivalen. I Festivalgata kan du høre gratis jazz hele dagen, kjøpe mat og leskende forfriskninger og ikke minst; jazzbilletter til konsertene.

Festivalområdet
Kongsberg Jazzfestival har mange forskjellige spillesteder med forskjellig kapasitet. Det minste spillestedet er Galleri Åkern som tar 70 personer og det største er hovedscenen på Kirketorget, som tar opp til 10 000 personer. Alle spillestedene ligger i Kongsberg sentrum og det er korte gåavstander mellom de forskjellige spillestedene.

Jazzfilm
Sprekker du i sola og foretrekker mørket, eller er du rett og slett bare glad i film? Hans Morten Wærp og Ingrid Dokka, i samarbeid med Norsk Filminstitutt, setter hvert år opp et gratis jazzfilmprogram for deg. Torsdag til lørdag kan du oppleve film&jazz-godbiter både for barn og voksne på Kongsberg kino.

Miljøfyrtårn
Kongsberg Jazzfestival er den første jazzfestivalen i landet som ble miljøsertifisert. Sertifiseringen betyr at KJF må følge regelverk og bransjekrav ifht HMS, lavere miljøbelastning under festivalen og miljøvennlig drift på kontoret resten av året. Kriteriene er utarbeidet i samarbeid med Øyafestivalen, Månefestivalen, Quart, Miljøfyrtårn, GRIP og Grønn hverdag.

Været
Vi forventer perfekt festivalvær, her kan du sjekke hvordan været blir time for time. Sol og sommer kan friste badelystne, er det normal vannføring i Lågen går det an å bade på egnet sted (badebrygge) ved jazzcampen/Idrettshallen. Vi oppfordrer til badevett; svømming med mye promille er ille.