Skip to main content
Brygga Kultursal

Billetter til Brygga Kultursal

Tollbod gt 4-6, 1767 HALDEN, Norge

Få veibeskrivelse(Opens in new tab)

44 Kommende arrangementer

Viser 20 av 44 arrangementer

Informasjon om spillestedet

Brygga Kultursal Halden

INFO
Besøksadresse:
Tollbugt. 4-6
1767 Halden

Postadresse:
Halden kommune
Postboks 150
1751 Halden

Tlf: (+ 47) 417 53 900
Faks postmottak: 69 18 00 58

www.bryggakultursal.no
www.facebook.com/bryggakultursal
www.twitter.com/bryggakultursal
www.instagram.com/bryggakultursal

BRYGGA KULTURSAL HALDEN
Kultursalen ligger i flotte omgivelser med hotell, leiligheter og omsorgsboliger og danner ett helt nytt kvartal i byen. Salen, med tilhørende arbeidsrom, fyller også Blåseensemblets behov for øvingslokaler.

En kultursal av dette kaliber vil få stor betydning for byen. Plasseringen ved indre havn berammer salen inn i en perle av et område. Bydelen er som skapt for produksjon, opplevelser og rekreasjon, med Fredriksten festning som lysende vokter. Utestedene ligger tett for pulserende nattliv og offentlig kommunikasjon er et steinkast unna.

Fleksibilitet
Salen består egentlig av åtte ulike saler. Samlet har salen sitteplasser til 369 eller ståplasser til 700, det gir unike muligheter for store konserter og seminarer. Motorisert amfi som kjøres ut og inn ved behov.

I salen er det plass til 250 mennesker rundt seminarbord eller 180 rundt bankettbord. Eller en kombinasjon av dette, om ønskelig. Sambruk og fleksibilitet er et viktig stikkord for kultursalen.

Topp og bredde
Brygga kultursal appellerer til både topp og bredde. Dette er en nasjonal scene som trekker kjente artister til byen. Samtidig skal det være en lokal møteplass for kulturaktiviteter.

BILLETTER
Du kan kjøpe dine billetter på www.billettservice.no og hos Narvesen og postkontorer i hele Norge. Du får også kjøpt billetter i resepsjonen på Thon Hotel Halden. Billetter her kan kun kjøpes med kort.

OBS! Vær oppmerksom på at noen plasser på første rad er forbeholdt rullestolbrukere, og er øremerket denne gruppen inntil fem dager før arrangementet.

Også ved inngangen til salen kan du sikre deg billetter som eventuelt er til overs før en forestilling.

Kodekortet KODE
Ungdommer med kulturkortet Kode får rabatterte priser på enkelte arrangementer. Dette er et samarbeid med Østfold Kulturproduksjon og skal gi deg mellom 13 og 25 år muligheten til å ha råd til å nyte godt av flere kulturtilbud.

Det er viktig å påpeke at mange av arrangementene har begrensninger på antall rabatterte billetter og dere vil nok oppleve at de mest populære arrangementene kan være utsolgte. På www.kulturkode.no kan du lese mer om ordningen.

FOR FUNKSJONSHEMMEDE
Det er investert mye for å gjøre kultursalen anvendelig for alle. Brygga Kultursal har installert IR-slynge. Dette betyr at folk med nedsatt hørsel kan nyte konsertene fullt ut. Man han bruke eget høreapparat eller ta med egne hodetelefoner.

Brygga Kultursal har:

- Seter på nederste rad er forbeholdt rullestolbrukere, slik at de kan plasseres sammen med familie og venner
- Garderober og toaletter er skreddersydd rullestolbrukere
- Automatiske døråpnere
- En mobil rullestolheis kan sørge for å løfte rullestolbrukerne opp på scenen
- Integrert ledelist for svaksynte i fortauet på utsiden kultursalen