Tons of Rock 2020

Tour Name

ARTISTER
Iron Maiden

Iron Maiden headliner Tons Of Rock 25. juni når de kommer til Norge på siste etappe av deres Legacy Of The Beast-turné. Så langt har bandet spilt for nær to millioner fans i 39 land over hele verden siden turnéen åpnet i 2018, inkludert 100 000 på årets legendariske Rock In Rio-festival i Brasil. Fullstappet av hits og fanfavoritter som spenner over bandets karriere, har dette showet noe for enhver smak. Gjør deg klar for tidens største Tons of Rock konsert.

Deep Purple

De er blant rockehistoriens aller største ikoner, og nå er Deep Purple klare for Tons of Rock! Bandet som har verdens mest kjente gitarriff og definerte rocken kommer til Oslo og Ekebergsletta i juni 2020. Hardrockpionerene har solgt over 100 millioner album, og er innlemmet i Rock and Roll Hall of Fame. Deep Purple fikk sitt store gjennombrudd tidlig på 70-tallet med legendariske utgivelser som «In Rock», «Machine Head» og «Made in Japan» – som står som bautaer i rockehistorien.

Disturbed

Disturbed er et av de mest etterspurte bandene blant Tons of Rock-publikummet. Amerikanerne, som har solgt nærmere 20 millioner album og har 5 album som har gått inn som nummer 1 på Billboard, er blitt en av rockens aller største navn. Billettene til forrige Oslo-besøk ble revet bort i rekordfart, så det vil glede tusenvis av nordmenn at de nå er klare for Tons of Rock 2020.

Within Temptation

Bandet legger straks ut på en massiv co-headliner turné med Evanescence, og har headlinet flere av verdens største festivaler som f.eks. Graspop. Det symfoniske metalbandet fra Nederland ble dannet i 1996 av gitarist Robert Westerholt og vokalist Sharon den Adel, og de har siden den gang blitt hjemlandets største musikkeksport.

Amon Amarth

De svenske vikinggudene er i dag en av verdens største metalband, og fyller haller over hele verden med sin suggerende og gyngende deathmetal. Bandet vokser år for år, og årets album «Berserker» har løftet bandet til nye høyder. Amon Amarth har sitt eget tekstunivers tuftet på vikingtiden, og er kjent for spektakulære sceneproduksjoner. Til Tons of Rock 2020 kommer de med sitt største show noensinne!

Gojira

Klodens råeste metal band er klare for Tons of Rock. De Grammy-nominerte franskmennene er kanskje verdens hotteste metal band om dagen med sin kompromissløse, groovy og intrikate riffvegg. På full vei mot toppen, så snakker vi her om et av fremtidenes aller største navn i metalsjangeren. Gjør deg klar for hakeslepp på Tons of Rock.

Dimmu Borgir

Dimmu Borgir har i flere tiår vært Norges ubestridt største metallband. Siden gjennombruddet på slutten 90-tallet har bandet vært det største black metal bandet i verden, og en av våre absolutt største kulturelle eksportartikler. Nå er de endelig klare for Tons of Rock, og vil trekke horder av publikum fra hele verden til sitt største show på norsk jord noensinne.

Airbourne

Australske Airbourne er en umiskjennelig hyllest til inspirasjonskilder som AC/DC, Thin Lizzy og Motörhead, men står også solid plantet på egne bein. De er kjent som et fantastisk liveband, og har varmet opp for bl.a. Iron Maiden og The Rolling Stones. De spilte nylig på Rockefeller, og solgte ut flere måneder i forveien. Nå gleder vi oss stort til å se de briljere på Tons of Rock til sommeren!

Sepultura

Hypocrisy

Backstreet Girls

1349