left composition right composition

BILLETTINFORMASJON

Ordinært billettsalg

Det ordinære billettsalget starter 25. september kl. 10:00 og er åpent for alle.

Generell Info

Ved å melde deg på listen til forsalget vil du få tilgang til det eksklusive forsalget 24. september. Meld deg på før mandag 23. september kl. 12:00 for å få tilgang til forsalget. Ordinært billettsalg er onsdag 25. september kl. 10:00 og er åpent for alle.


Viktig informasjon om billettkjøp ved salgsstart

Ved store onsales går billettene ofte raskt unna, det er derfor viktig å være godt forberedt slik at du får muligheten til å sikre deg de billettene du ønsker så raskt som mulig. Pass på at du allerede har opprettet Ticketmaster-kontoen din før billettene går i salg. Har du allerede en konto? Perfekt! Logg inn via Ticketmaster.no og sjekk om informasjonen din fortsatt er oppdatert. Er leveringsadressen riktig? Er det korrekt e-postadresse og telefonnummer i tilfelle vi umiddelbart trenger å kontakte deg? Og mens du er i gang, sjekke passordet ditt.


Slik forbereder du deg til salgsstart

Logg deg inn på din brukerkonto FØR salget starter og søk frem arrangementet. Har du ikke profil, registrer deg på forhånd.

Det kan bli KØ på sidene våre, under både forsalg og vanlig salg. Oppdaterer du siden mens du er i kø (Refresh/F5), mister du din plass. Du kan også miste din plass i køen om du åpner flere nettlesere på samme datamaskin.

Vi oppretter kø-ordning i det billettsalget starter. Det har derfor ingen hensikt å forsøke å plassere seg i kø på www.ticketmaster.no FØR billettsalget starter. Ingen kan reservere plass i køen ved å åpne ett eller flere skjermbilder med www.ticketmaster.no før salgssta

INGEN kan garanteres billetter, uansett om man er pålogget og klar fra salget settes i gang. MERK at dette gjelder også selv om du har havnet i kø. Det vil si, at når det er din tur i køen, kan du likevel oppleve at arrangmentet er utsolgt. Dette gjelder også de som evt. har medlemsskap i den aktuelle artisten / bandets fanklubb.

De fleste banker krever Bank-ID/kodebrikke ved handel på internett. Vennligst ha dette klart. For betaling med Klarna-faktura, må du være over 18 år og kredittverdig.

Sjekk at du har oppdatert Java-programvaren din før salget starter.


Slik registrer du du bruker hos Ticketmaster

Registrer deg som bruker her ved å fylle ut de obligatoriske feltene i skjemaet. Er du allerede registrert bruker, klikk på "Logg inn" og legg inn din e-postadresse og passord.

Finn det arrangementet du ønsker ved å bruke vår søkemotor. Klikk på "Finn billetter". Dette vil sende deg til et bestillingsskjema.

Oppgi antall billetter i ønsket prisnivå, og klikk på "Finn billetter", eller velg plassering om interaktivt salkart er tilgjengelig.

Klikk på "Fortsett". Du får nå beste ledige plass som tilsvarer ditt søk.

Bestillingen din vises på skjermen. Du har nå 10 minutter til å gjennomføre billettkjøpet. Dersom du velger å betale med kredittkort, ha kort og kodebrikke klart for å fylle ut nødvendig informasjon. Bestillingen vil automatisk bli slettet dersom ikke kjøpet gjennomføres innen 10 minutter. Transaksjonen er fullført når bekreftelsen vises på skjermen.

Når kjøpet er fullført sender vi en bekreftelse på e-post, det er derfor viktig at du oppgir riktig e-postadresse. Hvis du har betalt billettene dine på nett og de skal sendes i posten, blir de sendt til den adressen som er oppgitt i brukerkontoen din. Vennligst sjekk at din registrerte adresse er korrekt før du gjennomfører kjøpet.


KONTAKT TICKETMASTER

OBOS