PALMESUS 2020
left composition right composition

Billettene er utsolgt!

Meld deg på venteliste, og få beskjed om det slippes flere billetter.BILLETTINFORMASJON

Pris 2 189,- + avgift.

Palmesus Early Bird VIP Weekendpass

Pris 2 999,- + avgift.

Palmesus Fredagspass

Pris 1 249,- + avgift.

Palmesus Lørdagspass

Pris 1 249,- + avgift.

Palmesus Weekendpass

Pris 2 299,- + avgift.

Palmesus VIP Fredagspass

Pris 2 199,- + avgift.

Palmesus VIP Lørdagspass

Pris 2 199,- + avgift.

Palmesus VIP Weekendpass

Pris 3 534,- + avgift.

Palmesus All Access Pass

Pris 4 499,- + avgift.

Palmesus VIP Weekendpass x 3år

Pris 9 990,- + avgift. Tilgang til Palmesus 2020, 2021, 2022.

Generell Info

Palmesus har vært utsolgt år etter år, og fjorårets billetter ble revet vekk i løpet av få minutter. Vi anbefaler å være tidlig ute hvis man ønsker å sikre seg festivalpass til Norges største strandfest.


Viktig informasjon om billettkjøp ved salgsstart

Ved store onsales går billettene ofte raskt unna, det er derfor viktig å være godt forberedt slik at du får muligheten til å sikre deg de billettene du ønsker så raskt som mulig. Pass på at du allerede har opprettet Ticketmaster-kontoen din før billettene går i salg. Har du allerede en konto? Perfekt! Logg inn via Ticketmaster.no og sjekk om informasjonen din fortsatt er oppdatert. Er leveringsadressen riktig? Er det korrekt e-postadresse og telefonnummer i tilfelle vi umiddelbart trenger å kontakte deg? Og mens du er i gang, sjekke passordet ditt.


Slik forbereder du deg til salgsstart

Logg deg inn på din brukerkonto FØR salget starter og søk frem arrangementet. Har du ikke profil, registrer deg på forhånd.

Det kan bli KØ på sidene våre, under både forsalg og vanlig salg. Oppdaterer du siden mens du er i kø (Refresh/F5), mister du din plass. Du kan også miste din plass i køen om du åpner flere nettlesere på samme datamaskin.

Vi oppretter kø-ordning i det billettsalget starter. Det har derfor ingen hensikt å forsøke å plassere seg i kø på www.ticketmaster.no FØR billettsalget starter. Ingen kan reservere plass i køen ved å åpne ett eller flere skjermbilder med www.ticketmaster.no før salgssta

INGEN kan garanteres billetter, uansett om man er pålogget og klar fra salget settes i gang. MERK at dette gjelder også selv om du har havnet i kø. Det vil si, at når det er din tur i køen, kan du likevel oppleve at arrangmentet er utsolgt. Dette gjelder også de som evt. har medlemsskap i den aktuelle artisten / bandets fanklubb.

De fleste banker krever Bank-ID/kodebrikke ved handel på internett. Vennligst ha dette klart. For betaling med Klarna-faktura, må du være over 18 år og kredittverdig.

Sjekk at du har oppdatert Java-programvaren din før salget starter.


Slik registrer du du bruker hos Ticketmaster

Registrer deg som bruker her ved å fylle ut de obligatoriske feltene i skjemaet. Er du allerede registrert bruker, klikk på "Logg inn" og legg inn din e-postadresse og passord.

Finn det arrangementet du ønsker ved å bruke vår søkemotor. Klikk på "Finn billetter". Dette vil sende deg til et bestillingsskjema.

Oppgi antall billetter i ønsket prisnivå, og klikk på "Finn billetter", eller velg plassering om interaktivt salkart er tilgjengelig.

Klikk på "Fortsett". Du får nå beste ledige plass som tilsvarer ditt søk.

Bestillingen din vises på skjermen. Du har nå 10 minutter til å gjennomføre billettkjøpet. Dersom du velger å betale med kredittkort, ha kort og kodebrikke klart for å fylle ut nødvendig informasjon. Bestillingen vil automatisk bli slettet dersom ikke kjøpet gjennomføres innen 10 minutter. Transaksjonen er fullført når bekreftelsen vises på skjermen.

Når kjøpet er fullført sender vi en bekreftelse på e-post, det er derfor viktig at du oppgir riktig e-postadresse. Hvis du har betalt billettene dine på nett og de skal sendes i posten, blir de sendt til den adressen som er oppgitt i brukerkontoen din. Vennligst sjekk at din registrerte adresse er korrekt før du gjennomfører kjøpet.


KONTAKT TICKETMASTER