OBOS kredittkort

Tour Name

Rabatt for OBOS-medlemmer

Medlemsrabatt på gode opplevelser

OBOS-medlemmer setter pris på gode kulturopplevelser, derfor får du opptil 25 prosent medlemsrabatt på utvalgte sports- og kulturopplevelser. Arrangementene er listet opp på denne siden, og rabatten vises som en egen billettkategori. Gå ikke glipp av kulturfordelene som OBOS-medlemmer har. Er du ikke medlem enda, er det en enkel sak å bli det!

Kulturrabatt

Kjøper du billetter med OBOS Kredittkort, uavhengig av type arrangement, får du igjen 10 prosent av kjøpesummen på alle kjøp. Det betyr rabatt på flere tusen arrangementer over hele landet. Tilbakebetalingen kommer i tillegg til en eventuell medlemsrabatt, men gjelder også på arrangementene uten OBOS-medlemsrabatt. Beløpet kommer rett inn på kredittkortkontoen din kort tid etter at betalingen er registrert. Du trenger ikke gjøre noe som helst.

Slik fungerer kulturrabatten

• Finn arrangementet du er interessert i

• Velg antallet billetter du skal ha

• Betal med OBOS Kredittkort

• I løpet av et par dager får du tilbakeført 10 prosent av kjøpesummen

Les mer om OBOS Kredittkort her.

I løpet av ett år, kan du få tilbakebetalt inntil 2 500 kroner når du betaler med OBOS Kredittkort. For å få fullt utbytte av rabatten, er det lurt å betale kredittkortfakturaen på forfall. Priseksempel: 15 000 kr i utestående kreditt i ett år, gir 1.600 kr i kostnader. Totalt blir det 16 600 kr å betale tilbake. Effektiv rente på 23,45%.

Collector Ticket

Arrangementer med OBOS-rabatt