Coronavirus/COVID-19

Tour Name

Informasjon om COVID-19 avlyst eller utsatt arrangement.

Selv om en rekke arrangementer avlyses jobber vi med mange av våre arrangører for å finne nye datoer for mange av arrangementene. I lys av situasjonen vi nå er i tar dette dessverre noe lengre tid, og vi setter pris på din tålmodighet og forståelse når vi navigerer oss gjennom denne ekstraordinære situasjonen.


Som et resultat av det store volumet av kanselleringer og flyttede arrangementer, oppfordrer vi deg til å ikke ta direkte kontakt med kundeservice vedrørende refunderinger. Den beste måten å sjekke statusen på ditt arrangement er på denne siden.


I mellomtiden, vær vennlig og les nedenstående for mer utfyllende informasjon:


• Til fremtidige arrangementer som er aktive så er de fortsatt gjeldende. Det er ingenting du trenger å foreta deg. Dersom noe endrer seg vil du bli kontaktet med oppdateringer.

• Om ditt arrangement har blitt avlyst trenger du ikke å foreta deg noe. Vi eller arrangør tar kontakt direkte med deg med mer informasjon.

• Dersom ditt arrangement har blitt flyttet, arbeider vi sammen med arrangør for å finne nye datoer, og du vil bli kontaktet så fort vi eller arrangøren har mer informasjon omkring dette.

• For ytterligere informasjon, besøk vårt hjelpesenter.


BERØRTE ARRANGEMENTER


Spørsmål? Sjekk ut vår FAQ side her.