Ticketmaster-appen


Hos Ticketmaster bryr vi oss om at du får billetter til de arrangementene som er viktige for deg. Derfor har vi designet appen vår slik at du enkelt kan finne og kjøpe billetter til de arrangementene du elsker.

Nedtelling til billettsalg

Sett et arrangement som du absolutt må ha billetter til? Da kan du trykke på «Send meg en påminnelse» inne på arrangementet for å bli varslet rett før billettene blir lagt ut for salg.

Hva er populært?

Lurer du på hva som skjer? Vi har gjort det enkelt for deg! Under ”populære arrangementer” lister vi de mest populære arrangementene, slik at du ikke går glipp av noe.

Telefonen er din billett

Si farvel til PDF-er, utskrifter og papirbilletter. Så fort du laster ned billetten er den på telefonen din uansett hvor du er. Du trenger hverken mobildata eller wifi, kun nok strøm på telefonen din.

Nye funksjoner for en bedre opplevelsee

Vi oppdaterer appen kontinuerlig og legger til nye funksjoner for å gjøre den til den beste måten å kjøpe dine billetter på. Last den ned og følg med for nye oppdateringer.

Spørsmål og svar

Ticketmaster-appen er en av de enkleste og raskeste måtene for deg å finne og kjøpe billetter til arrangementene du elsker. Her er noen svar på ofte stilte spørsmål.

Hvor ofte blir appen oppdatert?

Vi jobber hele tiden med å forbedre appen for å gjøre din kjøpsopplevelse bedre. Appen oppdateres automatisk med jevne mellomrom.

Hva skjer hvis jeg får en ny telefon og ikke lenger har appen?

Last ned Ticketmaster-appen og logg inn. All kontoinformasjonen din vil komme opp automatisk.

Jeg har mistet telefonen min og kan ikke logge inn?

Ta kontakt med kundeservice så fort du kan for hjelp.