Norsk | English

Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Glemt passord?

Har du ikke konto hos oss? Registrer deg her

Vennligst oppgi e-postadressen du brukte da du opprettet kontoen. Vi sender deg et midlertidlig passord du kan bruke til å logge inn og så opprette nytt passord.

En e-post med et midlertidlig passord har blitt sendt til din e-postadresse. Av sikkerhetsmessige årsaker vil du bli spurt om å nullstille passordet etter at du har logget inn første gang.

Bach med Bugge

27 mai
2017
lør
22:30
Ingen billetter er tilgjengelig for øyeblikket

Øvre Bulls Plass BERGEN

Salgsstart:
Start torsdag, 01.12.16 10:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

DET NORSKE KAMMERORKESTER GJENNOM 40 ÅR
Bach med Bugge

Klassisk og jazz smelter sammen.

Kammerorkesteret avslutter festkvelden med en todelt konsert. Den begynner med en scenisk versjon av Schönbergs Verklärte Nacht, som gjøres utenat og lyssatt, noe som åpner for en helt ny opplevelse av den romantiske og fortellende musikken. Magien ligger i stemningen skapt av de sceniske effektene og den musikalske dramaturgien.

Med Bugge Wesseltoft ved klaveret, runder orkesteret av kvelden med lyden av klassisk og jazz som fusjonerer. Goldbergvariasjonene tolkes i dette spennet – Bach svinger lett, selv uten bass og trommer, og orkesteret leker seg i et musikalsk grenseland.

Gjennom fire tiår har Kammerorkesteret dyrket den klassiske strykeklangen til fingerspissene og samtidig eksperimentert med uttrykksformer og nye klangidealer. Denne kvelden i Logen tar de det enda et steg videre. Til lykke med jubileet!

Det Norske Kammerorkester
Terje Tønnesen kunstnerisk leder

Bugge Wesseltoft piano


ARNOLD SCHÖNBERG
(1874–1951)
Verklärte Nacht, op. 4, arr. for strykeorkester

JOHAN SEBASTIAN BACH (1685–1750)
Goldbergvariasjonene, BWV 988
Arr: Tønnesen/Wesseltoft

Festspillene
Festspillene på facebook

Billettbegrensning 10
  • PRISNIVÅ 1

    150.00-350.00 NOK

    (ink. 20.00-25.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.