Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Glemt passord?

Har du ikke konto hos oss? Registrer deg her

Vennligst oppgi e-postadressen du brukte da du opprettet kontoen. Vi sender deg et midlertidlig passord du kan bruke til å logge inn og så opprette nytt passord.

En e-post med et midlertidlig passord har blitt sendt til din e-postadresse. Av sikkerhetsmessige årsaker vil du bli spurt om å nullstille passordet etter at du har logget inn første gang.

Kathryn Stott

02 jun
2017
fre
22:30

Troldhaugsveien 65 5232 BERGEN

Salgsstart:
Start torsdag, 01.12.16 10:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Kathryn Stott

Fransk-finsk pianoaften i Griegs stue.

Det franske repertoaret har en spesiell plass hos pianist Kathryn Stott. Hun har spilt inn alle pianoverkene signert den franske kammermusikkens far, Gabriel Fauré, og fransk musikk er tema for hennes siste soloplate og flere festivaler hun har vært kunstnerisk leder for. Regjeringen i Paris takket for innsatsen med en ridderorden.

På denne kveldskonserten på Troldhaugen møter musikken til franskmennene Fauré, Ravel og Dutilleux festpillkomponist Kaija Saariahos Ballade.

Kathryn Stott er kjent som en av Storbritannias mest allsidige og kreative musikere, og har turnert internasjonalt som solist og kammermusiker i over 30 år. Den amerikanske cellisten Yo-Yo Ma er en av hennes nærmeste musikalske samarbeidspartnere. En sterk interesse for samtidsmusikk har ført til en rekke urfremføringer komponert spesielt for henne.

Stott, som i 2016 ble ansatt som professor ved Norges Musikkhøgskole, møter du også i samspill med fiolinist Isabelle van Keulen på Lysøen 03. og 04. juni.

'She plays wonderfully, allowing her music fluidity and space; her virtuoso outpourings are formidable.' – THE DAILY TELEGRAPH

Kathryn Stott piano

GABRIEL FAURÉ (1845–1924)
Nocturne nr. 6 i D Dess-dur, op. 63

MAURICE RAVEL (1875–1937)
Sonatine

KAIJA SAARIAHO (1952–)
Ballade

HENRI DUTILLEUX (1916–2013)
Pianosonate

Transport t/r inkludert i billetten:
Avreise fra Strandkaien, Turistinfo/Mathallen kl 21:45
Retur fra Troldhaugen kl 24:00

Støttet av FINNO, Norsk-finsk kulturfond, Sibelius-selskapet i Norge, Sparebankstiftelsen DNB – Dextra Musica og Anders Sveaas' Almennyttige Fond.

Festspillene
Festspillene på facebook

Billettbegrensning 10
  • PRISNIVÅ 1

    150.00-520.00 NOK

    (ink. 20.00-30.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Finn billetter

  • Festspillkortet 30% (Tilgjengengelig f.o.m 16 mars 2017)

    Tast inn passord

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet