Norsk | English

Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Glemt passord?

Har du ikke konto hos oss? Registrer deg her

Vennligst oppgi e-postadressen du brukte da du opprettet kontoen. Vi sender deg et midlertidlig passord du kan bruke til å logge inn og så opprette nytt passord.

En e-post med et midlertidlig passord har blitt sendt til din e-postadresse. Av sikkerhetsmessige årsaker vil du bli spurt om å nullstille passordet etter at du har logget inn første gang.

Ibsens små djevler

30 mai
2017
tir
20:00
Ingen billetter er tilgjengelig for øyeblikket

Edvard Griegsplass 1 BERGEN

Salgsstart:
Start onsdag, 15.02.17 10:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Ibsens små djevler
Musikalsk søken etter dramatikeren og lyrikerens indre.


Henrik Ibsen var ikke videre kjent for å være en åpen person – heller tilbakeholden. De fleste kjenner hans store dramaer, uten at man dermed blir kjent med personen Henrik Ibsen. Men i hans lyriske diktning kan en finne spor. Selv omtalte Ibsen sine dikt som «de smaa djævle», og ville kanskje helst glemme noen av disse verkene fra tidlig i sitt forfatterskap fordi han mente de kunne røpe hans innerste liv.

Diktene lever heldigvis videre, og skuespiller Lise Fjeldstad og pianist Håvard Gimse griper fatt i disse små djevler i en søken etter mennesket Henrik Ibsen. I en inntagende konsert¬forestilling går Fjeldstad løs på hans lyrikk med innlevelse, forskerblikk og fantasi, og Gimse bruker pianostykker av Edvard Grieg og Harald Sæverud for å belyse vår store dramatikers sinn.

Lise Fjeldstad tekstlesing
Håvard Gimse piano

Teaterdronning og tangenttrollmann i lyrisk samspill.

Lise Fjeldstad og Håvard Gimse har begge liden¬skap for lyrikk. I to konsertforestillinger under Festspillene utforsker de og trekker nye og kanskje overraskende paralleller mellom noen av Norges største kunstnere gjennom tidene.

Festspillene
Festspillene på facebook

Billettbegrensning 10
  • PRISNIVÅ 1

    150.00-290.00 NOK

    (ink. 20.00-25.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.