Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Glemt passord?

Har du ikke konto hos oss? Registrer deg her

Vennligst oppgi e-postadressen du brukte da du opprettet kontoen. Vi sender deg et midlertidlig passord du kan bruke til å logge inn og så opprette nytt passord.

En e-post med et midlertidlig passord har blitt sendt til din e-postadresse. Av sikkerhetsmessige årsaker vil du bli spurt om å nullstille passordet etter at du har logget inn første gang.

Glassmenasjeriet

19 aug
2017
lør
18:00

Teaterveien 1 4005 STAVANGER

Salgsstart:
Start tirsdag, 16.05.17 12:54

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

GLASSMENASJERIET
Virkelighetsflukt og knuste drømmer
Det sies at "Glassmenasjeriet" er et av verdens mest spilte teaterstykke. Det ble skrevet i 1944 av Tennessee Williams og historien minner om Williams egen biografi. Fortellingen vikler ut Tom Wingfields poetiske tilbakeblikk på drømmer, livsløgner, tvangstrøyer og brustne illusjoner, og er en rørende historie om smerten ved å svikte dem man er mest glad i.
Glassmenasjeriet er fremdeles ubehagelig aktuelt i sitt innhold og går rett inn i de menneskelige irrganger i en familesituasjon som er i ferd med å smuldre opp. Vi møter familien Wingfield hvor moren Amanda hersker over sønnen Tom og hans lettere funksjonshemmede søster Laura. Amanda lever i en drøm, og hun har aldri klart å tilpasse seg en ny virkelighet etter å ha blitt forlatt av sin mann. På samme måte har datteren Laura flyktet inn i sin drømmeverden av små glassfigurer. Jim er gjesten, utsendingen fra virkeligheten utenfor som skaper bevegelse i denne familiens ulike drømmer. Tom er den eneste som tilslutt klarer å flykte fra dette illusjonsspillet av dagdrømmer og livsløgner. Men til hvilken pris?
Vi ønsker dere riktig god fornøyelse! Dette er en forestilling i to akter. Mellom første og andre akt blir det en 15 minutters benstrekk. Det er med andre ord ingen ordinær pause og derfor har ikke baren åpen. Det blir dog rikelig anledning til å nyte forfriskninger under benstrekken - bare husk å bestille i baren når du kommer eller på nett samtidig som du bestiller billetten. Forfriskningene blir delt ut i salen av våre hyggelige foajeverter.

Billettbegrensning 10
 • PN1

  150.00-315.00 NOK

  (ink. 20.00-25.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Finn billetter

 • SUS sykehusrabatt

  Tast inn passord

 • Repsol samarbeidspartner

  Tast inn passord

 • Conoco Hovedsponsor

  Tast inn passord

 • Lyse samarbeidspartner

  Tast inn passord

 • Stavanger Kommune

  Tast inn passord

 • Støttespillere

  Tast inn passord

 • Sandnes Kommue

  Tast inn passord

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet