Norsk | English

Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Glemt passord?

Har du ikke konto hos oss? Registrer deg her

Vennligst oppgi e-postadressen du brukte da du opprettet kontoen. Vi sender deg et midlertidlig passord du kan bruke til å logge inn og så opprette nytt passord.

En e-post med et midlertidlig passord har blitt sendt til din e-postadresse. Av sikkerhetsmessige årsaker vil du bli spurt om å nullstille passordet etter at du har logget inn første gang.

FAMILIEN SOM KUNNE SNAKKE OM ALT

12 mai
2017
fre
19:00
Ingen billetter er tilgjengelig for øyeblikket

Engen 1 BERGEN

Salgsstart:
Start lørdag, 26.11.16 20:16

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Absurd komedie av Christian Lollike

Det er av sine egne man skal ha det!

Det klassiske familiebesøket. Nå skal vi riktig kose oss! Praten skal gå om løst og fast, og noe bør forbli usagt. Men hva når masken rakner og alt velter frem og opp på bordet?

Du er herved invitert til en julemiddag signert Christian Lollike, en av Skandinavias ledende samtidsdramatikere. På DNS serverer Erlend Loe og regissør Peer Perez Øian oss en bearbeidet versjon tilpasset norske forhold.

Her møter du familien som kan snakke om alt. Barneoppdragelse, kroppshysteri, krigstraumer, C02-kvoter og religion diskuteres heftig, og det hele tar etter hvert vanvittige vendinger. Skuespillerne på Engen gleder seg til å gyve løs på de sære slektningene og pop-artist og komponist Sandra Kolstad, står for musikken til festen.

Forestillingen tar et komisk og grotesk favntak på vår samtid – og vår selvtilfredse norske familie.

Presenteres som en del av Festspillene 2017

Regissør: Peer Perez Øian | Bearbeidelse og oversettelse: Erlend Loe og Peer Perez Øian |Scenograf og kostymedesigner: Katja Ebbel Frederiksen | Komponist: Sandra Kolstad | Lysdesigner: | Med: Ane Skumsvoll, Stig Amdam, Ragnhild Gudbrandsen, Marianne Nielsen, Jonatan Filip, Kim Kalsås, Frode Bjorøy, Julia Bache-Wiig, Sandra Kolstad og Jehad Aldebes.

Den Nationale Scene
Den Nationale Scene på Facebook
Den Nationale Scene på TwitterBillettbegrensning 10
  • UNUM

    125.00-290.00 NOK

    (ink. 20.00-25.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.