Skip to main content
  1. Hjem
  2. Sport
  3. Annen sport
  4. X Games Norway
X Games Norway

Annen sport

Billetter til X Games Norway

0 Kommende arrangementer

Beklager, men vi kunne ikke finne noen arrangementer

Om X Games Norway

Snowboard, ski, skateboard og Moto X samtidig under ett tak, på en dag. Et lignende arrangement er aldri gjennomført tidligere. Årets største action sport-festival skjer i Telenor Arena 31. August. Alle vinnerne fra X Games Norway 2018 kommer for å forsvare titlene sine. Det er ikke høyt nok under taket for en Big Air, så det lages hull i taket for å få nok fart til ski og snowboardkjørerne. Utenfor Telenor Arena vil det være fullt med aktiviteter for alle aldre, og scene med musikkartister. Dørene åpner klokken 12 og stenger klokken 22.30. Det er altså over 10 timer med tettpakket action.

Link til arrangørens nettside Link til X Games på facebook

Dørene åpnes: Kl 12:00 Konkurranser starter: Kl 12:30 Dørene stenger: Ca kl 22:00

Bekreftede artister:
Bigbang
Team Me
Sløtface
Oversikt over arenaen
oversiktv2

Tribuneplass Felt D-E-F-G-H Med denne billetten får du tilgang til alle feltene på langside Nord. Du får tilgang til kioskgatene inne i arenaen og aktivitetsområde med musikkscene utenfor arenaen. Du ser godt alle konkurransene. Du har også tilgang til musikkscenen som står utenfor Telenor Arena, i aktivitets-området.
tribunenord

Tribuneplass Felt I-J Med denne billetten får du tilgang til alle feltene på kortside Øst. Du får tilgang til kioskgatene inne i arenaen og aktivitetsområde med musikkscene utenfor arenaen. Du ser godt alle konkurransene. Du har også tilgang til musikkscenen som står utenfor Telenor Arena, i aktivitets-området.
tribuneost

Tribuneplass + gulv, Felt A-B-C Med denne billetten får du tilgang til alle feltene på kortsidene Vest. Du får også muligheten til å gå ned på gulvet, slik at du kan stå ved landingen til Big Air hoppet, og tett innpå Street og Moto x banene. Du får tilgang til kioskgatene inne i arenaen og aktivitetsområde med musikkscene utenfor arenaen. Du ser godt alle konkurransene, og kan flytte deg rundt slik at du kommer tett innpå din favorittkonkurranse. Du har også tilgang til musikkscenen som står utenfor Telenor Arena, i aktivitets-området.
vest

Premium-billett, Felt L-M-N-O Med denne billetten får du tilgang til alle feltene på langside Sør, hvor du kommer veldig tett innpå Big Air hoppet Du får også muligheten til å gå ned på gulvet, slik at du kan stå ved landingen til Big Air hoppet, og tett innpå Street og Moto x banene. Du får tilgang til kioskgatene inne i arenaen og aktivitetsområde med musikkscene utenfor arenaen. Du ser godt alle konkurransene, og kan flytte deg rundt slik at du kommer tett innpå din favorittkonkurranse. Du har også tilgang til musikkscenen som står utenfor Telenor Arena, i aktivitets-området. Du får også tilgang til Premium loungen bak tribunene på langside Sør. I Premium loungen vil det være egen musikk og mulighet til å kjøpe øl og vin. Premium loungen er også åpen for utøverne som deltar i X Games. Det er også skjermer inne på loungen, slik at du kan følge med på konkurransene derfra.
sor
Alle billettene gjelder hele dagen, fra 12:00 til 22:30, og gjelder for alle konkurransene og konsertene.

Transport: Det er noe begrenset parkeringsmuligheter utenfor Telenor Arena, vi anbefaler derfor alle å ta hensyn til miljøet og velge buss med Ruter. Bussene går kontinuerlig, og i samarbeid med Ruter og politiet vil det være minst mulig ventetid.

Mat: Det selges mat i kioskgatene bak tribunene inne i arenaen. Det vil være tilgjengelig food trucks i aktivitetsområdet utenfor arenaen