Skip to main content
Verftet Online Music Festival

Annen musikk

Billetter til Verftet Online Music Festival

0 Kommende arrangementer

Beklager, men vi kunne ikke finne noen arrangementer

Om Verftet Online Music Festival

Velkommen til VERFTET Online Music Festival - vårens fineste festival, hjemme hos deg.

Denne våren skulle vi ha møttes på konserter, på kaféer, på festivaler og på fritidsaktiviteter. Brått er ikke dette lenger mulig. Når så mange møteplasser stenges ned, ønsker vi å gjøre det beste ut av situasjonen, ved å finne nye måter å være sammen på.

Gjør deg klar for Verftet Online Music Festival: Bergens største virtuelle konsertfestival der vi kan glede oss over musikken - sammen. Vi vil snu fortvilelse og frustrasjon i disse dager til nyvinning og positivitet, og inviterer alle til en digital festivalopplevelse helt utenom det vanlige - rett hjem til din egen stue.

Verftet Online Music Festival er et grenseoverskridende kulturelt prosjekt som gjenspeiler og svarer på de utfordringene kulturnæringen står overfor i dag. Vi ønsker å gi artistene en trygg scene å opptre på, og gi publikum store konsertopplevelser, noe som ikke har vært mulig i denne vanskelige tiden – frem til nå! I en tid der det oppfordres til å ta avstand ønsker vi å samles på en forsvarlig måte.

Vi er sammen om musikken! Tune in fra 27. mars til 6. april og bli med på en helt spesiell kulturopplevelse. Strøm digitale konserter i topp kvalitet hvor enn du er, med noen av de beste artistene Bergen har å by på.

Fre 27. mars kl. 20:00 - Kakkmaddafakka
Lør 28. mars kl. 20:00 - Miss Tati
Lør 28. mars kl. 21:00 - Kream
Søn 29. mars kl. 20:00 - AURORA
Tir 31. mars kl. 20:00 - Iris
Ons 01. april kl. 20:00 - Enslaved
Tor 02. april kl. 20:00 - Boy Pablo
Fre 03. april kl. 20:00 - Vossajazz pres. TBA
Lør 04. april kl. 20:00 - Silja Sol
Søn 05. april kl. 20:00 - Dårlig Vane
Man 06. april kl. 20:00 - Datarock

Strøm konsertene direkte på www.verftet.no eller www.bt.no.

VIL DU GI EN DONASJON?

Alle artister og personell som lager Verftet Online Music Festival får betalt. Din donasjon er kjærkommen for alle som er med, og vil gjøre det mulig for oss å engasjere flere artister og utvide festivalen til flere ganger.

Stiftelsen Kulturhuset USF står som arrangør av Verftet Online Music Festival, og støttes med midler fra Sparebanken Vest sitt samfunnsutbytte.

Alle donasjoner fra publikum vil gå inn på en egen konto som er øremerket festivalen.