Skip to main content
Trondheim Calling

Music Festival

Trondheim Calling Tickets

2 Upcoming Events

Norway

2 Events

About Trondheim Calling

Vi flytter neste års Trondheim Calling til 10. - 12. juni 2021!
Neste års Trondheim Calling blir en noe annerledes utgave, men vi skal som alltid fokusere på å vise frem det beste av ny norsk musikk. Siden Koronasituasjonen fortsatt byr på mange restriksjoner og usikre faktorer flytter vi festivalen midlertidig til juni. Vi planlegger en festival som kan skaleres etter det som blir gjeldene smitteråd neste sommer, som skal være trygg for publikum og gjennomførbar for oss som arrangør.
Konsertene Trondheim Calling 2021 vil ha en utendørs konsertarena på krigsseilerplassen, parken mellom Royal Garden og Blomsterbrua. Med dagens regler kan vi samle 600 publikum der, fordelt i ulike soner for publikum og delegater. I tillegg blir det konserter på Byscenen, Lokal Bar, Tyven og de andre konsertscenene vi normalt bruker, men færre konserter pr scene og redusert publikumskapasitet, slik at vi kan håndtere smittevern på en trygg måte.
Konferansen Konferansen vil som tidligere år, foregå på Rockheim og Clarion Hotel Trondheim. Hotellet har stor overnattingskapasitet, store konferanserom og fellesareal. Det blir også eget delegatområde utendørs på Krigsseilerplassen med godt med sitteplasser. Blir dagens regler stående blir det også avholdt egne konserter for delegater på de mindre scenene, slik at man kan få sett alle artistene i programmet. Antall konferanseposter vil være omtrent som før, ca 30 stk. Kapasiteten på hvert foredrag vil være noe mindre, for å opprettholde 1-metersregelen, og flere foredrag går parallelt.
Billetter Festivalpasset gjelder for torsdag, fredag og lørdag, og gir deg mulighet for å se alle artister i programmet. Ønsker du å delta på konferansen i tillegg til konsertene, er det delegatpass som gjelder.
Vi tar forbehold om endringer i programmet, kjøpte billetter refunderes ikke på bakgrunn av at enkelt-artister må avlyse sin opptreden. Dersom festivalen må avlyses i sin helhet for eksempel på grunn av lokale smitteutbrudd vil alle billetter bli refundert.