Skip to main content
Rockefeller 30 år

Rock/Pop

Billetter til Rockefeller 30 år

0 Kommende arrangementer

Beklager, men vi kunne ikke finne noen arrangementer

Om Rockefeller 30 år

Rockefeller feirer 30 år i 2016 og inviterer til jubileumsfesten “30 år på 30 dager”.

14. mars 2016 er det nøyaktig 30 år siden storstua Rockefeller åpnet sine dører. De første 30 årene har vært fylt til randen av norsk musikk- og livehistorie, store internasjonale besøk, oppturer, nedturer, utvidelser, filmer, bøker og alt en ellers kan ønske seg av en live-scene i hjertet av Oslo. Det fortjener å markeres og feires.

Rockefellers 30-årige suksesshistorie skal feires med et stort jubileumsprogram på alle våre scener fra 19. februar – 19. mars 2016.

Et program hvor vi jakter den ultimate opplevelsen, skaper de livsforlengende øyeblikkene mellom artist og publikum, vi skal overraske, vi skal hedre norsk populærmusikk gjennom tiårene og vi skal selvfølgelig fortsette å løfte frem nye talenter.

For oss er et fullt lokale med et begeistret publikumsmylder det vakreste som finnes. Det har også vært drivkraften i snart 30 år. Lite kan måles med synet av et forventningsfullt publikum i kø inn på våre scener, eller blikket fra publikum som forlater oss med innfridde forventninger i bagasjen.

Vi er enormt takknemlig over den tillitt og lojalitet publikum, agenter og artister har gitt oss i snart 30 år med å fylle våre scener med begeistring og jubel. Velkommen!