Skip to main content
  1. Hjem
  2. Teater/Show
  3. Film
  4. Lindmo Opptak
Lindmo Opptak

Film

Lindmo Opptak Billetter

6 Kommende arrangementer

Velg dato

Norge

6 Arrangementer
Viser 6 av 6 arrangementer

Om Lindmo Opptak

"NRKs talkshowdronning Anne Lindmo inviterer til en lattermild festkveld med gode samtaler og musikk av ypperste merke. I vårt studio kommer du tett på både gjester og programleder, og du får oppleve alt det som foregår i en tv-produksjon, men som ikke syns når du ser programmet fra sofaen. Etter opptak er det også anledning til å ta bilder med Anne. Redaksjonen liker å gjøre stas på jubilanter, bursdagsbarn eller andre i salen som fortjener litt oppmerksomhet og jubel. Send gjerne en mail til publikum@nrk.no hvis dere er en gruppe som kommer i studio for å markere en spesiell anledning! Merk at Lindmo i vår spilles inn på onsdager!

I vårt studio sitter du tett på gjester og programleder og får se alt det som foregår i en tv-produksjon, men som ikke syns når du ser programmet fra sofaen. Etter opptak er det anledning til å ta bilder både av og med gjester og programleder.

Vi liker å gjøre stas på jubilanter, bursdagsbarn eller andre i salen som fortjener litt oppmerksomhet og jubel. Send gjerne en mail til publikum@nrk.no hvis dere er en gruppe som kommer i studio for å markere en spesiell anledning!