Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Verdensteatret

12 sep
2017
tir
17:00

Sonja Henies vei 31 1311 HØVIKODDEN

Salgsstart:
Start onsdag, 15.03.17 09:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Den internasjonalt anerkjente norske performancegruppen Verdensteatret arbeider for tiden på en ny produksjon som får premiere i form av en liveopptreden på Henie Onstad Kunstsenter under Ultimafestivalen i september 2017. I det splitter nye verket kommer Verdensteatret til å utforske ideer om geologisk tid og oppmerksomhet. Som de sier: «Det har aldri funnes mer fortid enn akkurat nå.»

Nye Verdensteatret-produksjoner er utrolige opplevelser i seg selv og går inn som viktige begivenheter i kunstkalenderen. På Ultima 2014 hadde gruppen premiere på det anerkjente stykket Broen over gjørme, og Klassekampens kritiker skrev: «Kompaniet omgjør scene-/kunstrommet til en scenisk kropp som pulserer gjennom sine visuelle og audiovisuelle elementer, og fragmentene som flyter forbi oss har et drømmeaktig uttrykk.» Samme år ble de tildelt den ettertraktede Heddaprisen (Norges viktigste teaterpris). Det nye verket (foreløpig uten navn) blir utvilsomt et av høydepunktene i Ultimas 2017-program.

I samarbeid med Verdensteatret, Henie Onstad Kunstsenter og Black Box teater.Dørene åpnes 20 min. før forestilling.
Varighet 60 min. uten pause.

HOK ligger på Høvikodden rett utenfor Oslo sentrum. For rutetider for Buss 160 (tidligere buss 151) til Høvikodden, se ruter.no. Avgang hvert kvarter fra Oslo bussterminal, Fredriksgate og Vika Atrium. Ca 15 min kjøretur med bil fra Oslo sentrum. E18 i retning Drammen, avkjøring til Henie Onstad Kunstsenter. For rutetider for Tog L1 til Blommenholm stasjon (ca 16 minutter fra Oslo sentrum), gå til nsb.no. Beregn så 15. minutters gange til Høvikodden.

Arrangørens nettside
Artistens nettside
Link til video
Billettbegrensning 10
  • Unummerte plasser

    200.00-300.00 NOK

    (ink. 20.00-25.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet