Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Underwing & Lazy Petite

07 jun
2017
ons
20:00

Aldersgrense 20+

Torggata 11 0181 OSLO

Salgsstart:
Start mandag, 10.04.17 14:40

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Uhørt blir ett av flere stoppesteder på Underwing sin releaseturne av sin første utgivelse; "Kaela Upsweep". Med seg har de også Lazy Petite denne kvelden.

Underwing er et nytt og spennende hard rock band som holder til langs Sørlandets kyst, nærmere bestemt Arendal/Grimstad. Gruppen ble dannet av fire individer forent av en visjon om å lage et unikt musikalsk uttrykk.

Inspirert av de siste fem tiårs musikalske eskapader, så kan Underwing sitt lydbilde bli beskrevet som en blanding av de «groovy» rytmene man finner i 70-tallets rock, den melankolske atmosfæren som kjennetegner 90-tallets grunge og den soniske kompleksiteten man finner i moderne progressiv metall.

Om "Kaela Upsweep" skriver de at utgivelsen består av fem varierte spor som sammensveiser grunge, metal og funk sjangerne. Resultatet er en EP med et mangfoldig musikalsk uttrykk der stikkordene er melodiske vokallinjer og fengende rytmer.

På «Kaela Upsweep» står også lyrikken i høysetet og et sentralt tema er her hvordan man kan vokse som menneske gjennom å overkomme utfordringer man møter i livet. Angst, depresjon og psykisk helse er her noen sentrale stikkord, i tillegg til hvordan dagens materialistiske samfunn og dets konvensjoner rundt angst og depresjon forverrer problematikk

Kvartetten begynte innspillingen av sin fem spors debut EP, ‘Kaela Upsweep’, sommeren 2016. Produksjon, miksing og design håndteres av bandet selv for å forsikre at sluttproduktet reflekterer bandets overordnede visjon.

Billettbegrensning 10
  • Unummerert

    100.00 NOK

    (ink. 10.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Mer informasjon

Uhørt er en intim kulturscene og cafè ved Youngstorget i Oslo. Vi tilbyr miljøbevisst (kortreist) mat og variert kaffe- og cocktailmeny. Uhørt ligger midt i hjertet av Strøget Torg og er et originalt lokale med en rå og upolerte stil.

Som kulturscene ønsker vi å gi plass for nye uttrykk og artister. Vi ønsker å være en lanseringsplattform for nye artister, med alt fra live musikk, DJ´s, teater, slampoetry til stand-up m.m.

Uhørt skal overraske, inspirere og utfordre Oslos kulturscene.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet