Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Tryllekonsert

24 jun
2017
lør
15:00

Sør-Herøyveien 156 8850 HERØY

Salgsstart:
Start torsdag, 11.05.17 10:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Knut Harald Sommerfeldt skal underholde både barn og voksne. Dette blir en unik kombinasjon av trylling og musikk, et annerledes trylleshow og en utradisjonell konsertopplevelse. Hans fingerferdigheter trollbinder publikum med kjente, kjære melodier og magiske innslag. Tryllekonserten er full av humor og godt humør, samtidig som den inspirerer og forundrer. Sommerfeldt tar utgangspunkt i musikkens verden og binder forestillingen sammen med gode historier og trylling. Det blir fengende musikk, eventyr, trylling og en god dose humor for store og små! Knut Harald Sommerfeldt kombinerer musikk, magi og humor. Han fikk idrettsstipend i USA og har vært på landslaget i tikamp og friidrett. Han bodde i Missouri fra 1999-2007 og kom tilbake til Norge med mastergrad i musikk. Han har underholdt i utallige settinger både i USA og Norge De senere årene mest med kombinasjonen fengende musikk, trylling og en god dose humor.

Dørene åpner kl.14.45
Varighet ca 1 time
Ledsager med gyldig bevis gratis uten billett.

Arrangørens nettside
Artistens nettside
Link til facebook

Billettbegrensning 10
  • Unummerert

    120.00 NOK

    (ink. 20.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet