Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Tomas Sjödin m/ venner (Slettahjell/Elsafadi)

03 mai
2017
ons
19:00

Hausmannsgate 14 0182 OSLO

Salgsstart:
Start tirsdag, 11.04.17 17:50

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Den som finner sin plass, tar ingen annens sier Tomas Sjödin i sin nye bok. Han møter to av sine norske venner i Kulturkirken for å dele erfaringer og refleksjoner: Hvordan vet man at man at man har havnet på riktig sted i livet? Hvordan finner man sin plass? Den plassen som kan finnes hvor som helst i verden, men som gjør at drømmer gradvis går i oppfyllelse, mening skapes og følelsen av å bety noe for andre oppstår. Tomas Sjödin er svensk forfatter, pastor og foredragsholder. Han leder nå et stort sosialt arbeid i Göteborg sentrum. Marco Elsafadi er flyktning fra Palestina, basketspiller og foredragsholder. Mange kjenner ham som vinner av Mesternes Mester og Fyrtårn på NRK. Solveig Slettahjell er en av våre fremste musikere. Hun har gitt ut plater i ulike sjangre som jazz, samtidsmusikk, salmer og spirituals, og hun har mottatt Spellemannsprisen.

Ledsager gratis med billett (ledsager betaler billettavgift)
Handicapped Accessible Info Rampe legges ut på sideinngang. Gi gjerne beskjed i forkant om at du kommer så vi kan gjøre klart. Velkommen!

Arrangørens nettside: Arrangørens nettside
Artistens nettside

Billettbegrensning 10
  • UNUMMERERT

    275.00 NOK

    (ink. 25.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet