Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

The Kuraybers & Jelena Tomasevic

04 jun
2017
søn
19:30

Hausmannsgate 14 0182 OSLO

Salgsstart:
Start fredag, 17.03.17 11:30

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Etter to fullt utsolgte konserter i enorme Sava Senter i Beograd kommer Jelena Tomasevic endelig til Oslo, der hun skal underholde oss med de sjarmerende gutta fra bandet The Kuraybers. Konserten finner sted 4. juni kl 19.30 i Kulturkirken Jakob.

I fjor spilte de sammen for første gang på Maihaugen-konferansen, hvor de fikk stående ovasjoner fra publikum og selveste Kronprins Håkon.

Det blir livlig i Kulturkirken Jakob når åtte musikalske magikere får frie tøyler. The Kuraybers og Jelena Tomasevic deler lidenskapen for å blande musikalske stilarter. The Kuraybers har et flerspråklig musikalsk vokabular og et virtuost, friskt og morsomt uttrykk. De har sterke bånd til norsk og balkansk folkemusikk, og henter også elementer fra land som Irland, Polen og Spania. De syv artistene fra seks land møttes på Norges Musikkhøgskole, og deres varierte skaper et særegent lydbilde som formidles med en rå energi fra scenen. Jelena Tomasevic er kjent for sine sterke vokalprestasjoner som strekker seg over flere sjangere, fra balkansk folkemusikk til pop.

Med et hav av musikalske utgangspunkt og muligheter, er det duket for en leken aften i Kulturkirken Jakob – dette kan du ikke gå glipp av!

Billettbegrensning 10
  • UNUMMERERT

    375.00 NOK

    (ink. 25.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet