Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

THE CONTENDERS

08 mar
2017
ons
21:00

Aldersgrense 20+

Lille Grensen 7 0159 OSLO

Salgsstart:
Start torsdag, 19.01.17 11:52

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

The Contenders ble dannet i 1988 og fikk sin fullverdige besetning av opprinnelige Solør-karer i 1990. Som en slags norsk variant av forbilder som NRBQ og Rockpile, startet de opp som husband på legendariske Cruise Café i Oslo – et mekka for americana-interesserte på 80- og 90-tallet.

Repertoaret besto i begynnelsen av både kjente og mer obskure coverlåter – en herlig stilblanding av boogie-woogie i New Orleans-stil, rhythm & blues, rock’n’roll , countryrock og mer. Etter hvert kom stadig flere egenkomponerte låter med på settlistene. Bandet fikk kontrakt med plateselskapet EMI (nå Warner) og spilte inn sin første LP på fire dager i mars 1989.

I 1992 kom oppfølgeren “Radioland” som solgte nesten 15 000 album, og singelen nådde førsteplass på de norske radiolistene. Samme år fikk The Contenders varme opp for Tom Petty & The Heartbreakers på to konserter i Sverige for til sammen nesten 20 000 mennesker – et absolutt høydepunkt.

??I 1994 kom “Amors Bil” der bandet debuterte med et helt album med norske tekster. Samme år ble de booket til å spille i det store teltet på Stampesletta under OL i Lillehammer sammen med DeLillos. Dobbeltkonserten fikk dobbel-6 på terningen av Dagbladet. The Contenders roet seg ned i 1995, men bandet har egentlig aldri offisielt lagt opp.

Nå er det duket for et aldri så lite comeback i anledning 25-års jubileumsfeiring av hitlåta “Radioland”, som nådde første plass på norske radiolister i 1992. The Contenders har til og med nyskrevne låter å by på og vil i løpet av våren gjøre noen utvalgte konserter. Det er meldt om gjesteartister – vi er spente på hvem som dukker opp på scenen sammen med hedmarkingene denne onsdagskvelden!

Bjørn Kulseth, vokal/gitar | Stein Kulseth, vokal/piano | Arnfinn Tørrisen, gitar | Odd Eirik Fleischer, bass | Per Ivar Stræte, trommer

https://www.facebook.com/The-Contenders-174508119301749

http://www.buckleys.no/

Billettbegrensning 10
  • Unummerert

    165.00 NOK

    (ink. 15.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet

Din ordre

Ordredetaljer

Du har ikke valgt noen billetter
Billetter
Forandre på valgene dine til venstre
Billettene er ikke reservert ennå
Billettbegrensning 10