Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Teddy & the Love Gang + Oh Yeah Tiger

02 mai
2017
tir
20:00

Aldersgrense 20+

Torggata 11 0181 OSLO

Salgsstart:
Start onsdag, 19.04.17 18:15

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Tjohei våryre mennesker! Teddy & the Love Gang er tilbake etter den kalde vinteren for å videre spre sitt budskap om kjærlighet. Med det ønsker vi å invitere dere til konsert på Uhørt full av magi og kosmiske frekvenser. The Love Gang har i det siste (med god hjelp fra Teddy) jobbet med en haug av nytt materiale som de gleder seg enormt til å dele med dere. Så hvis dere har lyst på litt terapi fra deres stressende hverdag ta turen ned og la dem pleie ørene deres.

Spotify:http://bit.ly/Playgrounded_Spotify,

Tidal:http://bit.ly/Playgrounded_Tidal

SoundCloud:https://soundcloud.com/teddy-and-the-love-gang

Musikkvideoer:Going in Circles:https://www.youtube.com/watch?v=hyuQ_Ss2W9o

Disconnected:https://www.youtube.com/watch?v=n1ka6OtEv9U

Vi har også denne gang vært heldige å fått med oss det heftige bandet "Oh yeah Tiger". Her er det de skriver om seg selv:Hva skjer hvis man gjør akkurat det man vil? For OH YEAH TIGER har følgende foreløpig skjedd: startet kunstrockband, "bodd i kollektiv, bygget studio, sluppet EP, bodd i Tyskland, begynt å haike, spilt konsert for Mötorhead, bodd i båt, jobbet i kommunen, likt av p3 Videorama og blødd på scenen.Alt i rockens navn. Men ikke sånn som iron maiden en åpen holdning til hva musikk er og skal være postnr. 2150 uten å skamme seg så jævlig. Forvirret musikk hovedsaklig for hipstere, dvs couchsurf-rock.På sensommeren slippes OH YEAH TIGERS «Misantropical House EP» et minalbum som det knyttes ENORME forventninger til innad i bandet. Kom og hør selv - gi oss den merkelappen vi så sårt trenger, døm oss sier de.

Spotify:https://open.spotify.com/artist/3noh9fP73BBUJl0TGcR38T

Soundcloud:https://soundcloud.com/oh-yeah-tiger

Musikkvideoer:https://www.youtube.com/watch?v=dStEEt-8YqUhttps://www.youtube.com/watch?v=IyTVW-Cbt2s

Dørene åpnes kl 20:00

Billettbegrensning 10
  • Unummerert

    100.00 NOK

    (ink. 10.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Mer informasjon

Uhørter en intim kulturscene og cafè ved Youngstorget i Oslo. Vi tilbyr miljøbevisst (kortreist) mat og variert kaffe- og cocktailmeny. Uhørt ligger midt i hjertet av Strøget Torg og er et originalt lokale med en rå og upolerte stil.

Som kulturscene ønsker vi å gi plass for nye uttrykk og artister. Vi ønsker å være en lanseringsplattform for nye artister, med alt fra live musikk, DJ´s, teater, slam-­poetry til stand-up m.m.

Uhørt skal overraske, inspirere og utfordre Oslo´s kulturscene.

www.uhortistroget.no

https://www.facebook.com/uhortistroget/

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet