Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Sevdaliza (IR)

15 mai
2017
man
19:00

Aldersgrense 18+

Olaf Ryes Plass 11 0552 OSLO

Salgsstart:
Start onsdag, 15.03.17 11:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Sevdaliza kommer til Oslo! 15. mai kan den uttrykkssterke artisten oppleves på Parkteatret.

Iranskfødte Sevdaliza er en selvlært sanger, låtskriver, regissør og komponist som holder til i Nederland. 28-åringen har de siste årene gjort seg bemerket med en solid rekke audiovisuelle utgivelser, der hennes dype, melankolske stemme flyter langsomt over pulserende triphop-dubs og klassiske strykerharmonier.

Sevdaliza uttrykker seg gjennom alle detaljer i lyd og bilde. Hun leker med identiteter og fantasier, og skaper med det en verden der alt er mulig. Låtskrivingen har en filosofisk karakter; temaer som kjønnsmangfold og hvordan følelser oppfattes er sterkt tilstedeværende.

Sevdalizas musikk tøyer det som er av sjangergrenser, og henter inspirasjon fra både elektronika, punk, triphop, grime og avant-garde. Hun ga selv ut debut-EPen «The Suspended Kid» og oppfølgeren «Children of Silk» i 2015, begge godt mottatt av presse og publikum verden over. Siden har hun sluppet singelen «Human», den banebrytende 3D-animerte videoen til «That Other Girl» og kortfilmen «The Formula». Debutalbumet «ISON» er ventet i 2017.

sevdaliza.com
facebook.com/SEVDALIZAMUSIC

Dørene åpner kl. 19.00.
Kun ståplasser.

For mer info se parkteatret.no.

Billettbegrensning 10
  • Unummererte plasser

    245.00 NOK

    (ink. 20.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Salgsinfo

Billetter selges på 7-Eleven og Narvesen inntil 1 time før dørene åpner, og i døra dersom det er billetter igjen når dørene åpner.

Dørene åpner normalt en time før arrangementsstart.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet