Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Sensommer

19 aug
2017
lør
19:30

Fagerheimveien 58 3145 TJØME

Salgsstart:
Start fredag, 25.11.16 09:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Sensommer er en musikalsk scenefortelling om en sommerforelskelse. To mennesker treffer hverandre igjen sent i livet. Hun har vært der og drevet sommerpensjonatet sitt hele tiden, mens han nå har blitt uhelbredelig syk og vender tilbake for å gjenoppsøke sin barndoms landsted en siste gang. De hadde en sommerflørt den gangen de var unge, og nå oppdager de hverandre igjen og blir hjelpeløst fortapt i hverandre. Til slutt er det august og oppbrudd og høst i luften. Sol, sjø, svaberg, lidenskap og vemodet ved at alt er forgjengelig. Ikke minst den norske sommeren. Ved å integrere teater, musikk og billedkunst representerer Sensommer den kunstneriske ånden som har regjert på den mangfoldige kulturscenen Gamle Ormelet i 25 år. Årstid og det menneskelige liv flyter sammen i en dypere helhet. Fremført av noen av våre flotteste kunstnere! Medvirkende: Knut Reiersrud, Espen Beranek Holm, Claudia Scott, Johannes Joner, Kristin Skåre, Morten Lorentzen, Torbjørn Morvik og Tor Arne Moen.

Fri aldersgrense.
Dørene åpnes kl.18:30.
Varighet 90 min. inkl.pause.
Adkomst / kollektivtransport: Kjør gjennom Tjøme sentrum, ta av mot Hvasser/Ormelet. Etter ca. 800m, skilt til venstre: «Tjøme Kunst og Kultursenter». Benytt gjerne Timekspressen.


Arrangørens nettside
Artistens nettside

Billettbegrensning 10
  • Unummererte plasser

    400.00 NOK

    (ink. 25.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet