Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

ROY LØNHØIDEN & STRENGER AV STÅL

20 apr
2017
tor
21:00

Aldersgrense 20+

Lille Grensen 7 0159 OSLO

Salgsstart:
Start lørdag, 25.02.17 23:58

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Denne aprilkvelden bringer med seg et musikalsk sus fra Finnskogen og Texas når Roy Lønhøiden og hans Strenger Av Stål er tilbake på Buckleys.

Det er få som lager plater som Roy Lønhøiden, også internasjonalt. Så velarrangert, tilbakelent og følsomt. En praktisk talt samlet norsk presse har gitt Roy sine soloalbum glimrende kritikker. Det femte albumet til den lavmælte musikeren fra Kongsvinger kom i april 2015 og ble raskt en kritikeryndling. “Du Spør Meg Om Sannhet” bærer i seg de samme melankolsk og poetisk betraktning av hverdagsmenneskers liv som i de første platene. Tanker rundt meningen med det vi omgir oss med og fyller sjela vår med. Enkelt, gjennomtenkt og fylt av poetisk melankoli over dystre tegn i tida. Plata er innspilt i Texas, og for første gang i karrieren har Lønhøiden tatt med seg sine sanger tilbake dit hvor han først fant inspirasjon for sin musikkstil.

Roys og hans mangeårige, musikalske samarbeidspartner, Elin Moen Rusten, ga i fjor ut deres første duettalbum, “Født I En Stall” – en stemningsfull og kritikerrost juleplate satt sammen av egenskrevne sanger på norsk, gjendiktninger fra amerikansk og svensk fortellertradisjon, samt et par tradisjonelle julesanger.

Roy Lønhøiden trollbinder publikum med sine låter og historier – i skjæringspunktet mellom norske skillingsviser og amerikansk country/folk og blues har han funnet sitt eget uttrykk, solid forankret i en låtskrivertradisjon befolket av Hank Williams og Townes Van Zandt, Alf Prøysen og Stein Ove Berg.

Velkommen innom til en intim og stemningsfull aften!

http://www.facebook.com/RoyLonhoidenOffisiell

http://www.buckleys.no/

Billettbegrensning 10
  • Unummerert

    215.00 NOK

    (ink. 15.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet

Din ordre

Ordredetaljer

Du har ikke valgt noen billetter
Billetter
Forandre på valgene dine til venstre
Billettene er ikke reservert ennå
Billettbegrensning 10