Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Pogo Pops + support: Saturday City

24 mai
2017
ons
21:00

Aldersgrense 20+

Pløens gate 4 0181 OSLO

Salgsstart:
Start fredag, 21.04.17 19:23

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Pogo Pops kom nylig ut med singelen "Bright Lights", og slipper albumet "‘Love Is The Greatest Compass" 19.mai. I tillegg har bandet 30 års jubileum i pr, og det er derfor på sin plass at de kommer og gjør en konsert på Mono igjen.

Musikalsk ser Pogo seg nå litt tilbake til sin "storhetstid" på 90-tallet med album som Crash & Pop Trip samtidig som de alltid ser litt fremover ! Pogo Pops er så definitivt tilbake!!!

Til å spille support denne kvelden, har vi fått med singelaktuelle Saturday City.

Billettbegrensning 10
  • Unummerert

    200.00 NOK

    (ink. 15.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Mer informasjon

Pogo pops

Pogo Pops er et popband fra Bergen. Bandet består av Frank Hammersland (bass og vokal), Viggo Krûger (gitar) og Nikolai Hamre (trommer). Bandet var mest aktivt i årene 1990-1996, men gjenoppstod i 2006. Bandet gav ut fire plater på nittitallet, og har så langt gitt ut to plater etter gjenforeningen. Pogo Pops ble opprinnelig startet under navnet Doomsville Boys i 1987. Medlemmene i bandet traff hverandre på Langhaugen videregående skole. De markerte seg først med en andreplass i den lokale talentkonkuransen, Kronstadfestivalen i 1988. Debutalbumet Pop Trip ble lansert 24.august 1992 til svært gode anmeldelser i norsk presse. Singelen “The Great Fall” hadde allerede vært en sommerhit og da albumet kom ble det fort en suksess. Senere denne høsten ble også “Man Inside My Head” radiohit i Norge. Albumet ble nominert til Spellemannprisen 1992 i klassen pop. For sitt album Crash mottok bandet Spellemannprisen 1993 i klassen pop. I 2012 ga bandet ut sitt sjette album, Darling Emm, Northern Girl.

Saturday City

Saturday City: Land of Hearts (5.mai)

Det er allerede 3 år siden brødreparet Magnus og Stian Gulbrandsen var aktive med duoprosjektet sitt Saturday City og gav ut sin første og selvtitulerte EP. Kanskje skyldes pausen at Stian måtte gi ut ny plate og podcast med Death By Unga Bunga, og herje rundt litt på konsertscener i USA et par år? Kanskje måtte Magnus få på plass familieforøkelse, og spille land og strand rundt med The Dahlmanns og Elvira Nikolaisen? Uansett grunn til fravær; Saturday City er tilbake, og gleden var stor i Pisco Records’ lokaler da Mossingene dro frem en splitter ny master av ermet vinteren 2017. Første singel ut er den energiske og våryre Land Of Hearts, og låta vitner om at Saturday City har fornyet seg siden sist:

Vi valgte Land Of Hearts som førstesingel fordi det er den som best forteller at nå er vi her igjen. Av alle sangene fra albumet som kommer er dette låta med mest driv. Den starter med refrenget og lar det stå til! Både musikalsk og lyrisk er det en oppløftende sang, noe som gjør at den skiller seg litt ut ifra tidligere utgivelser. Tidligere var Saturday City en duo og musikken var hovedsakelig akustisk. Nå er vi fem personer i bandet, noe som gir oss større kraft og spillerom. – Magnus Gulbrandsen

Men bandets nye singel bør også føles familiær for de som kjenner dem fra før; stemmene og harmoniene har alltid vært et bærende element i musikken, og dette har ikke forandret seg. Saturday City er inspirert av blant annet Steve Earle, Townes Van Zandt, 60’s RnB & Soul, Bruce Springsteen, Big Star and The Beatles, for å nevne noen. Ikke dårlige preferanser, det. Bandets første fullengder er planlagt utgitt høsten 2017.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet