Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Øyanatt: Telephones + Lindstrøm

11 aug
2017
fre
22:00

Aldersgrense 20+

Olaf Ryes Plass 11 0552 OSLO

Salgsstart:
Start torsdag, 04.05.17 10:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Norges spacedisco-storhet Hans-Peter Lindstrøm markerte fjoråret med trespors-EPen "Windings", den nyeste manifestasjonen av Lindstrøm-estetikken verden har lært å kjenne gjennom utgivelser som 2006-samleren "It's A Feedelity Affair", ambisiøse "Where You Go I Go" (2008) og konseptalbumet "Smalhans" (2012). I august fylte han Parkteatret under Øyanatt sammen med Olefonken og Jerry Folk, og vi gleder oss stort til gjentakelsen!

Lindstrøm har en kult-aktig status i klubbkretser. Han hørte aldri på klubbmusikk i oppveksten, men har derimot spilt piano i gospelkor, hammondorgel i Deep Purple-coverband, og kassegitar på Karl Johan. Da han omsider begynte å lage dansemusikk, tok han med seg vanen med å spille inn melodiene på faktiske instrumenter. Ved siden av soloutgivelsene sine har Lindstrøm blant annet sluppet to kritikerroste studioalbum sammen med Prins Thomas og ett med Christabelle. Han har vunnet Spellemannprisen fire ganger.

Berlinbaserte Telephones slapp sent i fjor albumdebuten "Vibe Telemetry" på prestisjefylte Running Back, etter over 15 års virke som DJ og produsent. Albumet ga nordmannen sin første Spellemann-nominasjon, og svært rosende omtale fra publikasjoner som XLR8R, Mixmag, iDJ, Future Music, Resident Advisor og DJ Mag. På plata tar han sin eklektiske stil et steg videre, og utvider paletten med referanser til tidlige norske klubbrøtter, ambient house, New York-house og disco, britisk 90-tallsbalearisk, italohouse og Detroit-techno.

De siste årene har han turnert verden over med spillejobber i alt fra Sao Paolo og Taipei til New York, Tokyo og Melbourne, med solid grunnlag fra noen av Europas beste undergrunnsklubber og -festivaler, som Berghain/Panorama Bar, Corsica Studios, Dimensions og The Garden.

Rabattert billett for de med Øya festivalpass / fredagspass. NB: begrenset antall rabatterte billetter i salg.

20 års aldersgrense
Dørene åpner kl. 22.00
Kun ståplasser


For mer info se Parkteatrets hjemmeside og facebookside ,.

Billettbegrensning 6
  • Unummererte plasser

    220.00-275.00 NOK

    (ink. 20.00-25.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Salgsinfo

Billetter selges på 7-Eleven og Narvesen inntil 1 time før dørene åpner, og i døra dersom det er billetter igjen når dørene åpner.

Dørene åpner normalt en time før arrangementsstart.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet