Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Nour El Refai

07 apr
2017
fre
19:00

Klingenberggate 5 0161 OSLO

Salgsstart:
Start torsdag, 09.02.17 18:28

Reservasjon:
Start torsdag, 09.02.17 18:28
Stopp fredag, 07.04.17 19:30

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

I løpet av våren 2016 har Nour turnert med ?»En Komisk Depression?» der hun spilte for utsolgte hus rundt i Sverige og det svenske publikummet fikk oppleve og lære om flere sider av Nour. Showet tar tilhørerne gjennom El Refais oppvekst, utvikling og karriere. Her bryter hun ned og legemliggjør strukturelle og sosiale problemer på en enkel, humoristisk, men samtidig alvorlig måte.

«Det kan vara det mest sömlösa det här landet har sett i den vägen, det befinner sig högt där uppe bland det mest ståuppbegåvade i stort.» – DN

I»En Komisk Depression?» skinner Nour ved å vise en helt lysende treffsikkerhet og timing i komikken og historiefortellingen. Hun tar opp ulike tema med høy gjenkjennelsesfaktor som gjør at publikum føler både glede og angst, og leder dem gjennom sine egne erfaringer og følelser i en nesten umerkelig måte. Nour tar opp både sitt private liv og den private delen av sitt offentlige liv, oppturer og nedturer i sin karriere og hvordan hun takler dem. Alt på en humoristisk og ærlig måte.

«Nour El Refai berör verkligen på djupet i sin berättelse om vuxenvärldens svek, om ensamhet och utanförskap.»–Skånska Dagbladet?

«En Komisk Depression?» dukket opp under en av Nours mørkeste depresjoner, en periode da moren flyttet til Dubai, det brøt ut krig i verden, og hun prøvde å finne både kortsiktige og langsiktige lykke og mening med livet.

Billettbegrensning 10
  • PRISNIVÅ 1

    345.00 NOK

    (ink. 25.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet

Din ordre

Ordredetaljer

Du har ikke valgt noen billetter
Billetter
Forandre på valgene dine til venstre
Billettene er ikke reservert ennå
Billettbegrensning 10