Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

MK's MARVELLOUS MEDICINE

25 feb
2017
lør
22:00

Aldersgrense 20+

Lille Grensen 7 0159 OSLO

Salgsstart:
Start fredag, 23.12.16 21:54

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Marie Kristin Dale etablerte MK’s Marvellous Medicine høsten 2013, og siden har “power”-trioen skapt sitt gode rykte og publikum på veien. De har spilt på små og store scener fra Ålesund til Fredrikstad, og allerede før første singel sto de på festivalprogrammet til Notodden Blues Festival. Denne sommeren blir de å se på en lang rekke av landets største festivaler.

Det er selvsagt solisten selv, Marie Kristin Dale, som er midtpunktet i MK’s Marvellous Medicine. Hennes ferdigheter som gitarist er alene gode nok til å skape en karriere. Legg til hennes soul-inspirerte sang, låter og bandlederegenskaper, så har du supertalentet fra Bergen.

Marie Kristin lager ny og frisk gitarmusikk. Inspirasjonskilder er Stevie Ray Vaughan, Jimi Hendrix, Susan Tedeschi, Amy Winehouse og The Beatles. I turnébussen høres også nye artister og sjangere – hip hop, elektronika og nyere gitarmusikk som The Black Keys, White Denim og Wolfmother. Trioen lever på ingen måte i fortiden.

MK’s Marvellous Medicine platedebuterte sommeren 2014 med singelen “Into The Sunset/Chasing Life”. Debutalbumet, med Dales egne låter, ble produsert av Yngve L. Sætre i Duper Studio i Bergen og kom ut januar 2016.

“Der MK’s Marvellous Medicine spiller, blir det snakket høyt om et uvanlig talent… Marie Kristin Dale spiller allerede som en mester” – Øyvind Rønning, Dagbladet

Marie Kristin Dale, vokal/gitar | Stian Brungot, bass | Felix N. Rudi, trommer

https://www.facebook.com/pages/MKs-Marvellous-Medicine/300165760140037

http://www.buckleys.no/

Foto: Gaute Singstad

Billettbegrensning 10
  • Unummerert

    165.00-215.00 NOK

    (ink. 15.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet

Din ordre

Ordredetaljer

Du har ikke valgt noen billetter
Billetter
Forandre på valgene dine til venstre
Billettene er ikke reservert ennå
Billettbegrensning 10