Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Milky Chance (DE)

26 nov
2017
søn
19:00

Aldersgrense 18+

Olaf Ryes Plass 11 0552 OSLO

Salgsstart:
Start mandag, 03.04.17 11:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Milky Chance, det tyske bandet bak megahiten «Stolen Dance», kommer til Norge! 26. november inntar de scenen på Parkteatret.

Musikken til Milky Chance beskrives som alt fra folkmusikk med popelementer til reggae inspirert av elektronika og house. Det er med andre ord en sann sjangerfusjon som tar over Parkteatret søndag 26. november.

Bandet består av vokalist og gitarist Clemens Rehbein og DJ/produsent Philipp Dausch. Nylig sluttet gitarist og bassist Antonio Greger seg til den fargerike duoen. Clemens og Philipp møttes i studietiden og fant rask tonen. Vennskapet resulterte i en rekke soveromsproduserte låter, hvorav én ble lastet opp på YouTube. Lite visste de om suksessen dette ville gi dem. «Stolen Dance» (2013) gikk rett til topps på Hype Machine, og har nå over 300 millioner visninger på YouTube. Det påfølgende albumet «Sadnecessary» ble laget i stua til Philipp, og utgitt på deres eget plateselskap samme år. Singelen og albumet så en enorm suksess, med førsteplasser på listene i hele Europa, flere musikkpriser, fremførelse på Jimmy Kimmel Live! og konsert på Coachella-festivalen.

I mars 2017 ga de ut sitt andre album «Blossoms», og i den forbindelse legger de senere i år ut på europaturné. Til tross for skyhøye forventningene til det nye albumet, har det blitt svært godt mottatt av både presse og publikum. Det blir en gledens kveld å se dem på Parkteatret, og bandet selv ser frem til å møte både gamle og nye fans:

– Når alt kommer til alt, er det som gjør oss gladest når folk oppdager musikken vår selv og har det gøy på konsertene våre. Det er helt topp når de hører en låt og gjør det til sin egen personlige opplevelse. Det er en helt fantastisk ting, og noe vi vil oppmuntre til, sier de.

«With such a unique sound, it’s no wonder why their songs have millions of streams» – therevue.com

«A delectable mix of catchy sounds» – The Independent

«Milky Chance sets a foundation of electronic and house vibes that bring influences from reggae and R&B with some haunting electropop vibes. Clemens Rehbein brings in the lyricism and raspy crooning vocals that you hear in folk music. The mixture of Rehbein’s husky voice and subdued delivery with Dausch’s compelling, easily danceable beats will give them the success they deserve.» – Rolling Stone Magazine

«Their infectious energy and the crowd-pleasing, danceable beats of their live show invigorate even the most sluggish punters» – baeblemusic.com

milkychance.net
facebook.com/milkychancemusic

Dørene åpner kl. 19.00.
Kun ståplasser.

For mer info se parkteatret.no.

Billettbegrensning 4
  • Unummererte plasser

    275.00 NOK

    (ink. 25.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Salgsinfo

Billetter selges på 7-Eleven og Narvesen inntil 1 time før dørene åpner, og i døra dersom det er billetter igjen når dørene åpner.

Dørene åpner normalt en time før arrangementsstart.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet