Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

MatBokMusikkHagefest!

27 aug
2017
søn
13:30

Artillerivollen 4604 KRISTIANSAND S

Salgsstart:
Start fredag, 03.03.17 09:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Trond Moi inviterer til MatbokMusikkHagefest!

I forbindelse med lanseringen av sin nye kokebok «Hjemme hos Moi» inviterer Trond til kjempefest for hele familien. Helst ville han invitere alle hjem til seg, men skjønte fort at det ville bli litt trangt. Derfor legger han festen til Ravnedalen Friluftsscene, søndag 27. august fra kl 14-20!
Det vil selvsagt bli underholdning av ymse slag. Trond har invitert sitt favorittband og flere andre av sine artistvenner!
Fantastisk mat blir servert helt gratis frem til kl 16 i form av et variert og spennende matmarked. Vedfyrt pizzaovn med spennende varianter, gigantisk smoker med plass til store biffer, fiskesuppetorg med stort utvalg fra havets delikatesser og svære wok-panner med digge hverdagsretter.
Det blir også smaksskole for barn og det skal holdes kokkekurs for store og små fra scenen. Vinsmaking og lokalprodusert øl er en selvfølge, og som seg hør og bør, det blir også konkurranse i champagnekork-kasting!


Gratis parkering ved Ravnedalen, Cafè Generalen og på Eigelunden (til venstre rett etter innkjørsel Ravnedalsveien fra Setesdalsveien).
Vi oppfordrer publikum til å bruke kollektivtransport eller apostlenes hester. Buss nr 13 går fra Kristiansand sentrum direkte til Ravnedalen Naturpark og buss nr 15, 19, 30 ,31 og 32 går fra sentrum og opp Setesdalsveien. Busstopp: Ravnedalsveien
Ledsager gratis uten billett, med gyldig ledsagerbevis.


Arrangørens facebookside
Trond Mois facebook

Billettbegrensning 10
  • Unummerert

    20.00-485.00 NOK

    (ink. 20.00-35.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet