Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Martha Wainwright (US)

25 jun
2017
søn
19:00

Aldersgrense 18+

Olaf Ryes Plass 11 0552 OSLO

Salgsstart:
Start fredag, 19.05.17 10:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Med sin standhaftige stemme og et arsenal av sterke sanger, er Martha Wainwright en fengslende liveartist og en forfriskende annerledes musikalsk kraft. På tampen av fjoråret slapp hun sitt fjerde studioalbum "Goodnight City", som vender tilbake til råheten fra hennes første utgivelser. Albumet består av sanger skrevet av sanger skrevet av Martha selv, men også sanger skrevet for hennes enestående stemme av venner og låtskrivere som Beth Orton, Glen Hansard, broren Rufus Wainwright og Merrill Garbus fra tUnEyArDs. De ble spilt inn i Montreal, der Martha og mannen hennes de siste årene har holdt til sammen med sine to barn.

Martha Wainwright gjorde seg først bemerket med en serie EPer som ledet fram til den kritikerroste, selvtitulerte 2005-albumdebuten, der "Bloody Mother Fuckin Asshole" fikk en plass på Sunday Times' liste over årets beste låter. I 2008 fulgte hun opp med andreplata "I Know You're Married But I've Got Feelings Too", før den live-innspilte Edith Piaf-hyllesten "Sans Fusils, Ni Souliers A Paris" kom to år senere, til en strålende mottakelse. Hennes seneste album før "Goodnight City" var "Come Home To Mama" fra 2012, som MOJO mente var "et betydelig og utsøkt sunget karrierehøydepunkt".

Martha er født i New York City som datter av folklegendene Kate McGarrigle og Loudon Wainwright III. Hun er Rufus Wainwrights søster og har ofte samarbeidet med ham, både på konsert og på plate. Martha er også halvsøster av Lucy Wainwrights Roche, som hun nylig ga ut det JUNO-nominerte albumet "Songs In The Dark" sammen med.

Martha turnerer verden over med musikken sin, og har spilt for utsolgte saler på flere kontinenter. Hun har dukket opp på filmlerretet med roller i Martin Scorseses "Aviator" og nå senest mot Frances McDormand i HBO-miniserien "Oliver Kitteridge". For tiden ferdigstiller hun en bok ved navn "Stories I Might Regret Telling You", som, i likhet med sangene hennes, er et uforstilt og upretensiøst vindu inn i livet hennes.

marthawainwright.com
facebook.com/marthawainwright

Dørene åpner kl. 19.00.
Kun ståplasser.

For mer info se parkteatret.no.

Billettbegrensning 10
  • Unummererte plasser

    345.00 NOK

    (ink. 25.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Salgsinfo

Billetter selges på 7-Eleven og Narvesen inntil 1 time før dørene åpner, og i døra dersom det er billetter igjen når dørene åpner.

Dørene åpner normalt en time før arrangementsstart.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet