Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Maria Mena - Home for Christmas

14 des
2017
tor
20:00
Ingen billetter er tilgjengelig for øyeblikket

Edvard Griegs plass 1 5015 BERGEN

Salgsstart:
Start fredag, 24.03.17 09:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Maria Mena "Home for Christmas"
En kveld med den varme lyden av vinter.

Vidunderlig vakkert, lød VG-anmelderens dom over Maria Menas julehit «Home for Christmas». Det samme vil bli hvisket i korridorene etter at den folkekjære popstjernen har skapt førjulsmagi i Grieghallen – konsertsalen som år etter år ljomer julen inn i Bergen.

Å gå på julekonsert i Grieghallen har blitt en viktig tradisjon i Bergen. Kurt Nilsen har siden 2011 solgt ut totalt cirka 50 julekonserter i byen. I år får han selskap av en annen svært så folkekjær popartist - Maria Mena, som skal spille en eksklusiv konsert i aller beste førjulstid, nærmere bestemt torsdag 14.Desember.

Dette blir en sjelden anledning til å høre den store norske stemmen fremføre de julesangene som står henne nærmest, samt et utvalg av sine største hits i en høytidsriktig drakt – og selvsagt hennes egen julehit "Home for Christmas".

Maria Mena fikk sitt gjennombrudd som 16-åring med «My Lullaby». Siden den gang har hun befestet posisjonen som en av Nordens mest suksessrike artister. Mena lovprises av noen av verdens største artister, blant Kanye West og Sam Smith. Hun har vært høyt på hitlistene i Europa, Sør-Amerika og Asia, og har i løpet av 11 år fått et verdensomspennende publikum.

Fortsatt skriver hun alle sangene hjemme på kjøkkenet i Oslo. Maria Mena har vunnet Spellemannprisen (for albumet «Cause And Effect») og Edvard Grieg-prisen. Hun har også vært nominert til tysk Grammy (Eccho award).

VGs anmelder skriver om «Home for Christmas»:

Det er kun én ting å si om [Maria Menas «Home for Christmas»] - vidunderlig. Eller vakkert. Eller vidunderlig vakkert. «Home For Christmas» er en sår og uendelig lengtende sang med et udefinerbart håp i bunn - formidlet av en hviskende, gåsehudfremkallende stemme og en vemodig, nesten bedrøvet pianoklang som Tom Waits patenterte på debuten «Closing Time» i 1973. Førjulstiden blir ikke bedre enn dette.

Maria Mena "Home for Christmas" middag og billett
Før konserten ønsker Bergen Live et begrenset antall grupper velkommen til julevorspiel i selskapslokalet Snekkerbrakken på Bergenhus Festning. Vi byr på velkomstdrink, 2-retters meny og transport til Grieghallen i tide til konsertstart kl. 20. Vi ønsker velkommen fra kl. 17.00 og setter oss til bords kl. 17.45. Minimum 6 personer.
Ring tilf 09901 for bestilling

Hotellpakker webside

For mer informasjon om konserten, se Bergen Live (arrangør) webside eller facebookside.

Rullestol/ledsager: tlf 5521 6150

Billettbegrensning 10
 • PRISNIVÅ 1

  470.00-525.00 NOK

  (ink. 30.00-35.00 NOK avgifter.)

 • PRISNIVÅ 2

  470.00-525.00 NOK

  (ink. 30.00-35.00 NOK avgifter.)

 • PRISNIVÅ 3

  470.00-525.00 NOK

  (ink. 30.00-35.00 NOK avgifter.)

 • PRISNIVÅ 4

  420.00 NOK

  (ink. 30.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.