Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Kurt Nilsen - Sommerfest i Skien

03 jun
2017
lør
18:00

Aldersgrense 18+

Fridtjof Nansensgt. 20 3722 SKIEN

Salgsstart:
Start tirsdag, 29.11.16 18:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Årets Sommerfest i Skien. -Åpningskonserten på Kurt Nilsens Sommerturne 2017


Aldersgrense 18 år.
Ingen rabatt for ledsager.
Dørene åpnes kl: 18:00 - Supportband: ca kl: 20:30 - Hovedartist: ca kl: 22:00 - Supportband: Superfan M/ Yvonne Sommer.
Øl, vin.

VIP-Pakke:

Her får du reservert plass i Storhallen, hvor vi serverer biffgryte med foccacia. Underholdning inntil maten står Hansen & Randow for.
Så har du mulighet for å gå ut å se gruppa Superfan med Yvonne Sommer som varmer opp for Kurt Nilsen.GULL-VIP

Her får du reservert bord i VIP-Teltet. Her blir det hvite duker og maten serveres på porselen. Det serveres helstekt ytrefilet av hjort og vanilje panna cotta med bringbærculi fra Mustvedt gård til dessert. Her har dere egne servitører som vil sørge for et hyggelig opphold. Her er det også fin utsikt til scenen.Arrangørens nettside
Artistens nettside
Link til Instagram
Link til facebook

Billettbegrensning 10
  • Unummererte plasser

    529.00-1649.00 NOK

    (ink. 30.00-50.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Informasjon

- Sommerturné 2017 -
Kurt Nilsen kommer med nytt album i februar 2017!
Etter flere år med låtskriving og jobbing i studio er det endelig klart for nytt materiale, og Kurt og hans anerkjente band legger ut på veien igjen!

Å få spille for publikum er alltid den største drivkraften min i den jobben jeg har. Jeg gleder meg enormt til å reise ut på en stor og omfattende sommerturné igjen, og vise folket hva vi har jobbet med.
Det blir en fin samling av gamle hits og forhåpentligvis nye hits, sier Kurt Nilsen.
Vi håper å gi publikum en skikkelig festkveld, en feiring med gode venner - eller en musikalsk frikveld sammen med den du er aller mest glad i. Aldri har jeg vært med gira på å komme ut å spille, aldri har bandet vært bedre - og aldri før har jeg hatt en settliste som
jeg har vært mer stolt over. Dette blir så skøy!

Siden oppstarten i 2003 har den folkekjære artisten rørt mennesker landet rundt med sin varme stemme, nære fortellerstil og sitt enorme publikumstekke. Årets sommerkonserter vil ta publikum med på en musikalsk reise gjennom hele hans karriere; Her blir det ballader,
country og dampende rock. Med seg på scenen har han noen av Norges mest anerkjente musikere. De er alle klare for å lage feststemning for det norske folk!

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet