Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Julie Byrne (US)

07 sep
2017
tor
20:00

Aldersgrense 18+

Olaf Ryes Plass 11 0552 OSLO

Salgsstart:
Start onsdag, 15.03.17 10:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Julie Byrne har fått en strålende mottakelse verden over for sin særpregede og delikate folk-americana. Til høsten kommer hun til Oslo for å spille på Parkteatret!

Amerikanske Julie Byrne slapp tidligere i år sin andre plate «Not Even Happiness» til svært gode kritikker. På albumet tar den stadig reisende artisten i levende detalj for seg det som ellers ville gått tapt på veien; travle dinere i veikanten, stjernene over USAs ørkenen, California-kystens markblomster, forandringens slit, og kjærlighetens uløselige mysterier. Med stemningsskapende instrumentering og forsiktig elektronisk utbrodering av Byrne’s utradisjonelle gitarstemminger og fingerplukkende melodier, er det en mer selvsikker skapning enn 2014-debuten «Rooms With Walls And Windows».

Live hypnotiserer hun både klubblokaler og festivalscener med stemmen og det varme nærværet sitt. Vi gleder oss stort til å se henne på scenen i Oslo!

Kritikerne om «Not Even Happiness»:

Aftenposten, 5/6: «En av de artistene som innehar en naturlig og uanstrengt musikalitet som de fleste bare kan drømme om»

Stavanger Aftenblad, 5/6: «Byrne har evnen til å skrive tekstlinjer du husker, enten de handler om mennesker, steder eller følelser»

Pitchfork, 8.3/10 (Best New Music): «Byrne paints sublime, awestruck moments when simple things become overwhelming»

NME, 4/5: «A Beautiful, otherworldly take on classic folk and Americana… One of the finest albums of the year»

MOJO, 4/5: «There’s so much to love about Not Even Happiness: The Lightness of the finger-picked acoustic guitar patterns, the flute and string interludes, the paintive timbre in Byrne’s voice»

The Times, 5/5: «Here is something special»

juliemariebyrne.com

Dørene åpner kl. 20.00
Aldersgrense 18 år
Kun ståplasser

parkteatret.no

Billettbegrensning 10
  • UNUMMERERT

    200.00 NOK

    (ink. 20.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Salgsinfo

Billetter selges på 7-Eleven og Narvesen inntil 1 time før dørene åpner, og i døra dersom det er billetter igjen når dørene åpner.

Dørene åpner normalt en time før arrangementsstart.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet