Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

JONNY FRITZ + JOSHUA HEDLEY (US)

06 apr
2017
tor
21:00

Aldersgrense 20+

Lille Grensen 7 0159 OSLO

Salgsstart:
Start fredag, 10.02.17 01:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Den smått eksentriske cowboy og countrysanger Jonny Fritz ankommer Norge med et nytt album i kofferten. Hans fjerde fullengder, “Sweet Creep”, anses å være blant kremen av fjorårets plateutgivelser innen sjangeren. Rolling Stone Magazine har skiva i sin topp 40-liste. Den er produsert av Jim James fra My Morning Jacket, og innspillingene har foregått i hans “studio” i Montecito Heights i Los Angeles – en by begge nylig har gjort til sin hjemmebase.

Født i Montana og oppvokst i bittelille Esmont midt i det rurale Virginia, har Jonny Fritz tilbrakt ukesvis i nærmest alle amerikanske byer og flakset kloden rundt til Australia, India, Europa og Sør-Amerika. Til tross for alle skøyeraktige og livlige eskapader, som nærmest er blitt synonymt med hans navn – ikke minst de årene han lystret pseudonymet Jonny Corndawg – er han en mester i å skrive lyriske låtperler som får frem det vakre i tilværelsens små, tilsynelatende ubetydelige øyeblikk.

Som en motvekt til den moderne countrymusikkens homogene kjedsomhet, utøver Jonny Fritz sitt virke innen en tradisjon befolket av særegne personligheter som Johnny Paycheck, David Allan Coe, Roger Miller og Billy Joe Shaver – artistlegender med integritet og orginalitet både med tanke på låtskriverkunsten og “showmanship”.

“Sweet Creep” inneholder den samme observerende lyrikken som forgjengeren “Dad Country” (2013), dog med et pust av oppstemthet og optimisme. Dette er dønn ærlig countrymusikk uten de store faktene, fremført med stort hjerte og en god porsjon vidd. Fritz synger om alt fra akutthjem for hunder (“Chihuahua Rescue”) til nedslitte moteller i Nashville (“Stadium Inn”), og om hans stadig tilbakevendende behov å være på vei til et annet sted (“I Love Leaving”).

http://www.jonnyfritz.com/

https://www.facebook.com/dadcountry

https://www.youtube.com/watch?v=T6_NkOcTzfo (“Are You Thirsty”)

https://www.youtube.com/watch?v=k8c2GvomZ5o (“Stadium Inn”)

Som reisefølge på denne turneen har Jonny Fritz rekruttert JOSHUA HEDLEY som både oppvarming og kompmusiker. Hedley går for å være en av Nashvilles skarpeste låtskrivertalenter om dagen og beskrives slik av Rolling Stone Magazine: “a nuanced, heart-tugging fiddle ace; has been the go-to sideman for Justin Townes Earle and Jonny Fritz. And his voice – he guests on the new track “Shadows” by Southern rapper Yelawolf – is just as striking, a warm, smooth baritone that’s nonetheless capable of hitting honky-tonk highs.”

http://www.joshuahedley.com/

https://www.facebook.com/joshuahedleymusic

https://www.youtube.com/watch?v=yCXe8OAdNrI (“Broken Man”)

https://www.youtube.com/watch?v=nQ9lEH042pA (“Shadows” Yelawolf ft. Joshua Hedley)

http://www.buckleys.no/

Billettbegrensning 10
  • Unummerert

    215.00 NOK

    (ink. 15.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet

Din ordre

Ordredetaljer

Du har ikke valgt noen billetter
Billetter
Forandre på valgene dine til venstre
Billettene er ikke reservert ennå
Billettbegrensning 10