Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

John Moreland (US) - Flyttet til Rockefeller

27 aug
2017
søn
21:00

Aldersgrense 20+

Pløens gate 4 0181 OSLO

Salgsstart:
Start torsdag, 20.04.17 12:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

NB! Konserten er flyttet til Rockefeller, kjøpte billetter til Mono gjelder! Vi er svært stolte av at vi, i samarbeid med Talent Farm, får besøk av amerikanske John Moreland søndag 27. august

Billettbegrensning 10
  • Unummerert

    200.00 NOK

    (ink. 15.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Mer informasjon

John Moreland er godt kjent for de som var tidlig ute til Jason Isbell & the 400 Unit på Sentrum Scene 6. januar i år. Moreland, da ukjent for de fleste, imponerte de heldige fremmøtte med sine fantastiske låter. Dagbladet skrev: "Solo Aleine på scenen med en kassegitar leverte 30-åringen i løpet av en halv time en sterk søknad om å bli regnet med i framtida."

Moreland drev tidligere på med hardcore og metal, helt til Steve Earles låt "Rich Man's War" fikk ham til å ta steget over til country og americana. 30-åringen fra Tulsa, Oklahoma, har gitt ut tre soloalbum, i tillegg til utgivelser med bandkonstellasjonene "Black Gold Band" og "The Dust Bowl Souls", og den 5.mai slipper han sitt fjerde soloalbum "Big Bad Luv".

Vi gleder oss til en nydelig intim søndag med John Moreland på Mono.

http://www.johnmoreland.net/

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet