Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

JACK GRELLE (US)

26 mar
2017
søn
20:00

Aldersgrense 20+

Lille Grensen 7 0159 OSLO

Salgsstart:
Start fredag, 10.02.17 01:14

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Jack Grelle er en country/honky tonk/folk-sanger og låtskriver med base i St. Louis i Missouri. Han tilhører en ny generasjon unge, omflakkende musikanter som fremfører sangene sin i barer og dagligstuer verden rundt. Grelle har vandret på kryss og tvers gjennom USA – haiket, hoppet på tog eller kjørt van. På ekte trubadurvis, har han underveis skrevet en haug med låter og spilt disse i mer enn 13 land på tre kontinenter. Han har delt scenen med og varmet opp for artister som Dale Watson, Joe Ely, Billy Joe Shaver og Chris Stapleton. Rootsmusikeren Pokey LaFarge har ved flere anledninger tatt ham med på turné og omtaler Jack Grelle som en “Midwestern poet” og “timeless Renaissance man”.

Renessansemannen fra midtvesten er for tiden aktuell med sitt fjerde album, “Get Dressed Up To Be Let Down”. Platen har vakt en viss oppsikt, og Rolling Stone Magazine løfter Jack Grelle fram som et navn verdt å merke seg i 2017. Med brede og varierte strøk maler han et bilde av rotekte americana – 70-tallets honky tonk krydres med cajun, tejano, rock’n’roll og folk for å skape en personlig tolkning av et klassisk lydbilde. Tekstene omhandler tradisjonell country-tematikk som kjærlighet og savn, men er også tydelig influert av dagens sosiale og politiske klima.

Da Jack Grelle besøkte Norge for første gang på sensommeren 2014 var han alene med sin gitar. Nå kommer han tilbake til oss sammen med bandet sitt. Velkommen til en hyggelig americana-aften!

http://jackgrelle.com/

https://www.facebook.com/JackGrelle

https://www.youtube.com/watch?v=3IsAhnPXpNs (“Got Dressed Up To Be Let Down”)

https://www.youtube.com/watch?v=OxLoSkaYSWc (“Hooked On Your Lovin'”)

http://www.buckleys.no/

Billettbegrensning 10
  • Unummerert

    165.00 NOK

    (ink. 15.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet

Din ordre

Ordredetaljer

Du har ikke valgt noen billetter
Billetter
Forandre på valgene dine til venstre
Billettene er ikke reservert ennå
Billettbegrensning 10