Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Ingvar Ambjørnsen - Elling bloggen

02 mai
2017
tir
19:00

Olav Kyrres gt 5 4305 SANDNES

Salgsstart:
Start onsdag, 14.12.16 14:12

Reservasjon:
Start onsdag, 14.12.16 14:12
Stopp tirsdag, 02.05.17 18:30

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

ELLING VENDER TILBAKE

Det er mange år siden vi har sett noe til Ingvar Ambjørnsens romanfigur Elling, men nå er han tilbake. Mørkere og mer dyster. Og ikke minst, han er blitt blogger.

For 16 år siden erklærte Ingvar Ambjørnsen at han var ferdig med Elling. – Jeg trodde virkelig at jeg var helt ferdig med ham, men plutselig så var han der igjen, etter alle disse årene, med sin litt sånn sutrende stemme. Det kom svært overraskende på – jeg var overhode ikke forberedt, sier Ingvar. – Vanligvis tenker jeg at det ikke går an å grave opp gamle lik, men da jeg begynte å få de første livstegnene fra ham, så var han seg selv så lik, og jeg kjente ham igjen med en gang. Jeg likte å ha med ham å gjøre igjen.

Elling nærmer seg 60 år, har oppdaget Internett. Han bor nå alene, i en mørk og dyster kjellerleilighet i en bakhage på Grefsen i Oslo. Han er kanskje mer ensom enn noen gang, men han har oppdaget nettet, og har begynt å blogge om stort og smått sier Ingvar. – Det var på høstparten i 2013 at jeg begynte å få de første bloggene fra ham. Helt plutselig, og absolutt ikke planlagt. Men jeg har jo en ganske rar jobb, og det gjelder jo å være lydhør for det som dukker opp. Han er en like stor nyhetsnarkoman som før, og like interessert i populærvitenskap. Derfor er bloggformatet perfekt for ham. Bloggen til Elling sirkler delvis rundt ting han er opptatt av. Ting han har lest, sett og hørt. Men innimellom er han også mer privat.

– Elling er jo like gammel som meg, det betyr at han nå er nesten 60, og da får man en del tanker om sin egen barndom og ungdom – som man ikke har som 32-åring, slik Elling var i den første boken. Uansett – det er sterke tekster han leverer. – Jeg har lest høyt fra bloggen til Elling for noen få folk, og de reagerte mye sterkere enn jeg selv gjorde. De var helt på gråten. Men det er også mye humor, lover forfatteren. – Elling har skrevet en morsom blogg!
Til nå har Ambjørnsen cirka 200 sider med helt ferskt materiale i form av Ellings blogginnlegg, og nå kan vi få et meget personlig møte med teksten. Sammen med forfatteren selv. Publikum har en både interessant og morsom kveld i vente!

Har du behov for rullestolplass eller ledsager,
ta kontakt med Sandnes kulturhus på telefon 51 60 20 10

Alle våre forestillinger starter presis

Nyt øyeblikket uten fotografering.
Telefonbruk og lyd- og bildeopptak forstyrrer både andre gjester og de som opptrer, og er ikke tillatt under forestillinger hos oss.

Mer informasjon angående Sandnes kulturhus:
Kjøpsinformasjon
Sandnes Kulturhus
Facebook

Billettbegrensning 10
  • PRISNIVÅ 1

    305.00 NOK

    (ink. 25.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet