Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Ina Wroldsen

20 apr
2017
tor
20:00

Kjøpmannsgt. 44 7010 TRONDHEIM

Salgsstart:
Start mandag, 19.12.16 09:00

Reservasjon:
Start mandag, 19.12.16 09:00
Stopp torsdag, 20.04.17 19:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Ina Wroldsen startet sin karriere som artist men gikk snart over til å skrive musikk for andre. Som låtskriver har hun hatt stor suksess og regnes i dag som en av de mest ettertraktede på sitt felt i Europa og Nord-Amerika. Hun har vunnet flere priser for sitt arbeid og hennes låter har blitt brukt av bl a. Calvin Harris, Shakira, Britney Spears, The Pussycat Dolls, Shontelle, James Arthur, Leona Lewis, Little Mix, The Saturdays & One Direction.

De siste årene har Ina også tatt opp artistkarrieren. Som “Ask Embla”, sammen med islandske Arnthor Birgisson, ga hun i 2013 ut albumet Northern Lights. Det ble gitt ut kun i Norge hvor det ble et av de mestselgende album det året.

Hun har siden fortsatt under eget navn. Hun har gitt ut “Aliens” (Her er jeg, 2014), “Rebels”( 2015) og i april 2016 “Lay it on me”. Sistnevnte ble gitt ut i samarbeid med den norske produsentduoen Broiler og klatret raskt til nr 2 på både Spotify og VG-lista.

I 2015 valgte Calvin Harris& the Diciples å gi ut Ina sin låt “How deep is your love” med hennes demovokal. Denne ble en av årets mest spilte låter over hele verden.

Ina har det siste året også gjort seg bemerket som dommer i den norske utgaven av Idol. Med sin genuine interesse for musikk og for å finne og utvikle nye talenter er dette en utfordring hun har satt stor pris på.

Arrangør: Trønderfestival

Billettbegrensning 10
  • PRISNIVÅ 1

    365.00-415.00 NOK

    (ink. 25.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Finn billetter

Ta meg tilbake til det Interaktive salkartet

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet

Din ordre

Ordredetaljer

Du har ikke valgt noen billetter
Billetter
Forandre på valgene dine til venstre
Billettene er ikke reservert ennå
Billettbegrensning 10