Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Humorfest 2017: Roast av Stian Blipp

05 mai
2017
fre
21:30

Øvre Ole Bullsplass 3 5012 BERGEN

Salgsstart:
Start fredag, 07.04.17 18:00

Reservasjon:
Start fredag, 07.04.17 18:00
Stopp fredag, 05.05.17 21:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Roast av Stian Blipp
En roast er en spøkefull antihyllest av en æresgjest og de andre involverte. Tradisjonen har røtter fra USA og har i de senere årene blitt veldig populær gjennom Comedy Central sin årlige roast av en kjendis.

Det er en ære å bli roastet, og man gjør det kun med folk som tåler en støyt. Tykk hud og selvironi er egenskaper både den som blir roastet og publikum må ha, for her er det ingen grenser. I disse politisk korrekte tider er det befriende å ha et show der ingenting er forbudt. Alt legges på bordet og det er om å gjøre å være morsom, og i størst mulig grad på bekostning av andre!

Stian Blipp er hedersgjest, og det er en ære å roaste et fenomen som han. I ung alder ble han hele norges kjæledegge, og kométkarrieren har på ingen måte tatt slutt. Ikke bare behersker han musicalsjangeren, for nå han har fått sitt eget talkshow med ”Stian Blipp Show”. Han er en underholdningsmaskin som ikke bare Bergen, men hele Norge har trykket til sitt bryst. Og det må det bli slutt på!

Vi har hentet inn en gjeng med skarpladde hofteskyttere. Du får knapt skarpere tunger enn Dag Sørås og Sigrid Bonde Tusvik. De holder ikke mye tilbake, og Lisa Tønne er ikke akkurat kjent for å spare på kruttet. Vi hiver inn et wildcard i Magnus Devold, kjent fra ”Ikveld med Ylvis” og ”Kjendiskveld med Magnus Devold”, og gleder oss til å høre hvilket skyts han kommer med. I tillegg kommer også, Jan Tore Kristoffersen og Ole Soo. De er for mange ubeskrevne blader, men for de som er i miljøet og følger med, så er det vel ingen tvil om at dette er folk du kommer til å få se mye mer av i årene fremover. To av norges beste, og skarpeste med både penn og med kjeftament. De har roastet før og de er nådeløs og hysterisk morsomme. Hele kvelden blir ledet av roastmaster Christoffer Schjelderup, gudfar i Stand Up Bergen og en kompromissløs komiker som er perfekt til å lede dette showet med alt annet enn silkehansker. Dette blir et show som det garantert vil bli snakket om!

Dørene åpner 21:00
Showstart 21:30
Unummererte plasser
Ingen aldersgrense
Ingen rabatt for ledsager

For mer informasjon, se Humorfest(arrangør) sin hjemmeside og facebookside

Billettbegrensning 10
  • Prisnivå

    395.00-495.00 NOK

    (ink. 30.00-35.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet