Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

HOWLING LIGHT

17 apr
2017
man
23:00
Avlyst arrangement

Aldersgrense 20+

Salgsstart:
Start torsdag, 02.02.17 11:10

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

<b>Grunnet akutt sykdom er konserten med HOWLING LIGHT (opprinnelig den 22.03.2017) flyttet til 18.04.17. Kjøpt billett gjelder også ny dato. Passer ikke ny dato kan du refundere billettene dine på utsalgstedet. Siste frist for refundering er 17.04.2017</b>.

Billetter kjøpt på telefon 815 33 133 eller på Ticketmaster.no refunderes ved å ringe til 815 33 133 eller ved å sende dem til Ticketmaster Norge, Postboks 607, 8607 Mo i Rana.

Merk konvolutten med "Avlyst arrangement".

Beløpet, uten billett- eller leveringsavgifter, føres da tilbake til kortet som ble brukt ved kjøp. Du må ta kontakt med Ticketmaster Norge eller det stedet hvor du kjøpte billettene FØR siste frist for refundering er utløpt! Sender du inn billettene MÅ de være oss i hende innen siste frist for refundering. Har du spørsmål, se våre hjelpesider eller ring 815 33 133.

Oslo-baserte HOWLING LIGHT er et relativt nytt band i americana-sjangeren og ledes av den australske låtskriveren Derek Goodreid. De hadde sin debutopptreden under forsommerens Musikkfest Oslo, og dette resulterte i et tilbud om å spille på Union Bluescup-konkurransen ved årets Notodden Blues Festival.

Navnet på den nye singelen er “The Love” og som tittelen antyder, er Howling Light opptatt av kjærlighet til musikken og høy trivselsfaktor – bandet lover å få fart på danseføttene og røre ved hjerte og sjel med deres originale og moderne blanding av rockabilly, country, bluegrass, blues og rock’n’roll.

Derek Goodreid, vokal/gitar | Torkel Ruud, gitar/banjo | Tor Sivert Gunnes, fiolin | Andrzej Barszczyk, bass | Phil Perry Ohlsen, trommer

http://www.thehowlinglight.com/

https://www.facebook.com/howlinglight

KINÉ KABORG er en norsk sanger, låtskriver og gitarist som er kjent for et akustisk lydbilde med røtter i norsk folkemusikk tilført en moderne vri. Hun er inspirert av artister som Ane Brun og The Cranberries og komponerer viser om livet, kjærligheten, kvinner, papp og sand med rester av skjell.

https://www.facebook.com/kkaborg/

http://www.buckleys.no/

Billettbegrensning 10

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Viktig informasjon

Arrangementet er avlyst.

Du kan ikke kjøpe billetter til dette arrangementet. Vennligst start et nytt søk.

Kontakt oss på 815 33 133 hvis du trenger assistanse.

Din ordre

Ordredetaljer

Du har ikke valgt noen billetter
Billetter
Forandre på valgene dine til venstre
Billettene er ikke reservert ennå
Billettbegrensning 10