Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Hovde/Akerhaugen

28 apr
2017
fre
20:00

Aldersgrense 20+

Tinghaugveien 101 3810 GVARV

Salgsstart:
Start fredag, 17.03.17 10:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

De siste årene har John Olav Hovde og Jan Birger Akerhaugen brukt mer og mer tid på å skrive egne, norskspråklige låter. Og selv om det satt langt inne hos begge to, som i alle år hadde vært mest vant til å stå noe tilbaketrukkent på scenen, debuterte de begge to både på scenen og i innspilt fasong i 2016. Akerhaugen med hele 5(!) digitale album, som ble sluppet mer eller mindre i hemmelighet og John Olav Hovde med fire singler under eget navn og en duett med Marjit VInjerui.

Høsten 2017 debuterer begge, «på ordentlig» med egne fullengdealbum. Og for korte ned ventetiden spiller og synger hverandres låter og lover alvor og skjemt, stram groove og musikalsk lekenhet. Og for å virkelig sparke igang duoen drar de på en mini-bryggeripub-turné hos to av landets fremste bryggerier; Lindheim Ølkompani på Gvarv i Telemark og Små Vesen i Aurdal i Valdres

20 års aldersgrense
Rabatt for ledsager
Dørene åpnes kl.19:00
Varighet 60 min uten pause.
Øl, vin

Billettbegrensning 10
  • UNUMMERERT

    170.00 NOK

    (ink. 20.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet